Vægte til stort og småt

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Digital vægt

I rigtigt mange virksomheder, der beskæftiger sig med fysiske produkter, har man af og til brug for at veje ting og sager. Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af forskellige vægte til vejning af varer.
Vejning af varer hænger meget ofte sammen med beregningen af fragtpris, men det kan også være nødvendigt at kende vægten af en vare for at kunne kende vægten af den mængde gods, lastbilen skal have med. Her er der strenge regler for, hvor meget en bil må have med og hvordan, lasten skal placeres, og også derfor vejer man varer.
Nogle steder kan man stadig finde en analog vægt med skive, men i dag er det mest almindeligt at bruge en digital vægt, hvor man nemt og hurtigt kan aflæse vægten af en vare med stor præcision. Hos AJ Produkter fører vi udelukkende digitale vægte, og vi har et stort udvalg af vægte til lageret og værkstedet.

Brevvægt

På kontoret er det oftest en brevvægt, man har brug for til at kunne frankere breve korrekt. Ofte kan en større vægt ikke aflæse så små emner som et brev, og derfor benytter man til breve en brevvægt. Omvendt kan man heller ikke veje tungere ting på en brevvægt, da den netop er skabt til de små ting. Der findes altså forskellige vægte til forskellige formål, og både i hjemmet og i virksomhederne er det derfor almindeligt at have flere vægte.

Pakkevægt

Til vejning af pakker skal man benytte en pakkevægt. En pakkevægt kan veje de fleste pakker, der kan sendes med bud eller post, og pakkevægten er uundværlig på lagerets pakkeafdeling, hvor varerne emballeres og sendes afsted.

Hængevægt

Har man brug for let at kunne tage sin vægt med sig, kan det være en mulighed at anskaffe en hængevægt. Her kan varen hænges i en krog og vejes. Hængevægten er også relevant i stalden, på jagt eller i garagen, hvis noget skal vejes.

Pallevægt

Til en palle der er pakket og fyldt med varer benyttes en pallevægt, hvor hele pallen køres hen over vægten og vejes. Når man vælger at veje en hel palle med varer, hænger det sammen med fragtpris og krav til lastbilen, som kun må have en vist mængde gods med.
Gå på opdagelse her på siden og find din nye vægt. I vores store sortiment har vi mange forskellige vægte, så kig dig omkring og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe