En effektiv gulvvægt til vejning af alle slags materialer

Mangler du den perfekte vægt til at veje materialer, varer eller gods på arbejdspladsen? Så er det en praktisk og effektiv gulvvægt, du skal have fat på. Med en smart gulvvægt er det nemt og ligetil at veje genstande på arbejdspladsen hurtigt og effektivt uden at skulle bøvle med fysisk ubehag eller rygsmerter, fordi man skal lufte tunge varer eller gods op fra gulvet.
Med en gulvvægt skal du blot sætte dine genstande, som skal vejes, op på din gulvvægt og aflæse LED-displayet, der fortæller læssets vægt. Nemmere og mere ligetil bliver det ikke at få hurtig og præcis vejning af materialer på arbejdet.

Gulvvægte skåner kroppen og gør vejning nemt

Hvis du har en traditionel vægt i hofte- eller brysthøjde, kan det hurtigt blive en fysisk hård og usund affære for din ryg at skulle løfte tunge genstande op fra jorden for at få dem vejet. Det slipper du for med en gulvvægt i høj kvalitet fra AJ Produkter. Her er tunge løft ikke nødvendige, da vægten er placeret i fodhøjde. Det er altså en fleksibel og skånsom vejemetode, der kan bruges på en lang række arbejdspladser, hvor der jævnligt skal afvejes materialer, varer eller gods.

Placér din gulvvægt hvor du vil

meget robust og kan holde til det meste – du skal altså ikke være nervøs for, at gulvvægten går i stykker, hvis arbejdsmiljøet er hårdt.
Vores gulvvægte har en høj maks. belastning, rustfri vejeplade og en meget simpel og brugervenlig aflæsning. Det perfekte redskab til vejning i enhver virksomhed, hvor gode ergonomiske forhold, stor fleksibilitet og kvalitetsløsninger går hånd i hånd. Køb en gulvvægt fra AJ Produkter og nyd nem og fleksibel afvejning på arbejdspladsen i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe