Tilbehør til pakning

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Bølgepap og bobleplast

Vi kender jo alle vigtigheden af at beskytte sine pakker udenpå. Dette kan let gøres med vores store udvalg af produkter til pakning, samt diverse maskiner. Dog er det faktisk lige så vigtigt at beskytte dine produkter indeni pakken, som udenpå. Særligt hvis du skal sende større pakker, med mange varer, da du ellers kan risikere at varerne ruller rundt og beskadiger hinanden. Dette sker desværre alt for tit, men kan let afværges ved brug af bølgepap eller bobleplast. Disse eliminerer nemlig den overskydende plads i pakken, sådan at varerne ikke kan bevæge sig.

Håndværktøj til pakker

Vi forhandler håndværktøj, som kan bruges til pakker. Her er det oplagt med en hobbykniv, som har den fordel man kan justere længden. Derved kan man altså indstille den til at være meget kort, og skære i kasser med sikkerhed fra den ikke beskadiger varerne. Dette er blot en af de værktøjer vi forhandler til håndtering af pakker. Desuden kan du også finde multiknive og knive lavet særligt til strækfilm. Du kan finde disse og flere, lige her på siden.

Hæfteklammer og hæftepistoler

Vi forhandler et stort udvalg af pakningsmateriale, som kan bruges til de fleste behov. Hvis dine pakker skulle være ekstra store, og du ønsker mere sikkerhed, kan du også finde båndapparater hos os. Dog er der stadig mange som bruger hæftepistoler, når der skal pakkes. Det er ikke altid den mest optimale løsning, men afhænger meget af opbevaringskassen, hvilken type pap den består af, osv. Heldigvis forhandler vi en række hæfteklammer og hæftepistoler, som kan bruges til de fleste formål. Du kan tilmed købe dem til særdeles fornuftige priser.

Rullestativer til folie

Når man skal pakke varer, er der mange muligheder for at forbedre sine arbejdsprocesser. Her bruger mange et pakkebord, som har rullestativer indbygget. Det er særdeles smart da det betyder man ikke behøver at bøje sig, eller forlade bordet for at gå til rullestativet. Dog er det langt fra alle pakkeborde som indeholder dette, og det kan jo også være du slet ikke har et pakkebord. Hvis det er tilfældet, kan du i stedet investere i et rullestativ til folie, papir, og andet. Stativet kommer med en indbygget kniv, hvilket gør det utrolig nemt og hurtigt at tage den mængde man skal bruge. Den fungerer på mange måder ligesom vores tapeholdere, som også har indbygget kniv.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe