Bobleplast til pakning og transport

Den stødabsorberende og beskyttende bobleplast er en omkostningslav måde at sikre sine materialer. Den kraftige bobleplast er velegnet til alle slags virksomheder og beskytter indholdet mod alle former for slid og skader under transport.
Man kan vikle bobleplasten flere gange rundt om indholdet, der skal beskyttes, for yderlige sikkerhed. Bobleplastrullen har en længde på 150000 mm, hvilket sikrer, at der er godt med materiale til at beskytte sine genstande. Bobleplast er særdeles velegnet til beskyttelse af materialer under transport – derved undgår man utilsigtede skader under transporteringen af gods og varer.
Ved køb af flere ruller kan man sikre beskyttelse af alle sine udgående leveringer på lageret. Det har aldrig været nemmere og mere effektivt at sikre, at pakkerne når sikkert frem, så både du og modtageren kan have ro i maven, når materialerne eller varerne er afsendt. Den transparente overflade giver overblik over, hvilket produkt der er pakket ind, så du altid har det fulde overblik.

Effektiv beskyttelse mod skader med bobleplast

Bobleplasten med store bobler er både funktionel og effektiv til beskyttelse af indholdet, det er viklet omkring. De store bobler gør indpakningen resistent over for stød og bevægelse. Boblefolien er praktisk men også sjov at bruge. Giv varer, leveringer og pakker den nødvendige beskyttelse for at nå sikkert frem til deres destination. Man kan nemt sikre mange typer indhold med bobleplast fra vores sortiment.

Gør din levering mere sikker med bobleplast

Bobleplasten er en billig måde at sikre sine varer eller leveringer mod skader, samt ulykker, under både intern og ekstern transport. Rullerne kommer med rigeligt bobleplast til mange runders brug. Plasten er sjov og nem at arbejde med. Har man lidt tilovers, som man ikke kan bruge til noget, så udgør de også en underholdningsfaktor, da mange godt kan lide at poppe boblerne.
Din modtager vi takke dig for den ekstra beskyttelse, når varerne når frem i god stand takket være bobleplasten. Med den beskyttende emballage er alle typer indhold sikret fra top til tå under transporten, så både du og modtageren har ro i kroppen og får en god oplevelse, når der skal sendes materialer eller varer.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe