WG-bånd til pappresser

Vores WG-bånd er beregnet til anvendelse i pappresser/affaldskomprimator. Båndet har en meget høj slidstyrke og er samtidig blødt og skånsomt mod indholdet. WG-båndet er opbygget af parallelimede polyestertråde, som gør båndet meget stærkt, men også blødt, let at håndtere og skånsomt mod både hænder og gods. WG-båndet kommer i to forskellige længder; en med 250000 mm og en med 500000 mm. Derudover tilbyder vi pallebåndet i bredderne 9 mm og 13 mm.
Det er nemt og hurtigt at strække båndet ved brug af et manuelt båndapperat. Denne type pakkebånd passer i de fleste typer pappressere/affaldskomprimatorer. De anvendes sædvanligvis uden spænder og bundtes i en strapbånd maskine, såsom en pappresser eller affaldskomprimatorer. Trækstyrken er 275 kg for båndet med en bredde på 9 mm og 375 kg for båndet med en bredde på 13 mm.

Praktisk og slidstærkt strapbånd

Vores slidstærke strapbånd/WG-bånd holder godset sikkert og skåner indholdet. Det bløde bånd gør ikke skade på indholdet og har en høj slidstyrke. Med pallebåndet skåner man sit gods og sine hænder effektivt. Båndet er fremstillet af polyester. Strapbåndet er så stærkt, at det kan erstatte omspændingsbånd af stål, mens det er langt mere behageligt at arbejde med, da det er blødt og uden skarpe kanter.

Pakkebånd i forskellige størrelser

Pakkebåndet kommer i to forskellige længder. Med den ene variant på 500000 mm har man pakkebånd til lang tids brug. Med båndet på 250000 mm har man en mere prisbesparende løsning. Begge længder kan vælges i bredden 9 og 13 mm, vælg derfor den der passer din arbejdsplads bedst. WG-båndet er beregnet til håndtering af tungt gods sammen med eller som erstatning for PET-bånd og stålbånd.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe