Lagereoler - stålreoler til værksted og lager

guide til de rigtige reolsystemer

Hvilken type reolsystem er bedst for dig?

Læs vores guide

Vi har et stort udvalg af lagerreoler. Så uanset om du har et stort eller lille lager, har brug for at opbevare meget eller lidt lagerinventar – så har vi reolen til dig. Har du et mindre lager, skal du muligvis kigge efter en af vores lettere lagerreoler som eksempelvis en stålreol, der er yderst velegnet til madvarer. Skal du derimod opbevare tungt inventar, kan du se efter en af vores mere robuste værkstedsreoler, der kan klare stor belastning. Vi har reoler til alle formål og de kommer i mange forskellige højder og bredder. Brug dem eksempelvis til at øge effektiviteten, ved at reducere rod fra lagerudstyr, værktøj eller varebeholdning. Har alle tingene en plads, så bliver det også lettere at finde dem. Husk også at tage et kig på vores hjælpemidler til transport og løft, som gør det lettere at flytte rundt på de varer, som du opbevarer på dine lagerreoler.Hos os kan du købe lagerreoler i mange størrelser, så det er blot at finde ud af hvilke, der passer til dine behov. Er det trængt med pladsen og lavt til loftet, kan en lav stålreol være svaret. Har du mere plads? Så kan du gå på udkig blandt vores reoler til værksted og industri. Får du med tiden brug for mere opbevaringsplads, kan lagerreolerne løbende udvides med påbygningssektioner. Disse udgør komplette lagerreoler, og kan nemt monteres direkte på basisenhederne. På den måde behøver du aldrig at løbe tør for opbevaringsplads på lageret. En stor del af vores reoler er produceret i metal, hvilket gør dem særdeles velegnede som industri- og værkstedsreoler. Reolerne er skabt til at kunne klare sig i varierende miljøer og sådan at de kan tilpasses individuelle behov.
Vi har eksempelvis serien COMBO, som er et fleksibelt system, hvor du har mulighed for at sammensætte din værkstedsreol med et arbejdsbord. Med hylder bygget op af kraftige bærebjælker og tykke spånplader kan du opbevare lagerinventar helt op til 700 kg pr. hyldeEn del af vores reoler til erhverv er produceret i stål. Stålreoler er ideelle til lageret og køkkenet, der stiller høje krav til hygiejne. Reolerne i rustfrit stål er lette at rengøre, og tåler at blive opsat både indendørs og udendørs. Alt efter dine behov kan hylderne flyttes rundt og placeres i de højder og mål, der passer til lige netop din opbevaring.
Har du brug for solid opbevaring af tungere lagerinventar, er stålreolen også et godt valg. Industrireolerne i stål har utrolig høj stabilitet med gavl- og rygkryds til at forbinde de solide stolper. Vores brede lagerreoler er velegnede til opbevaring af varer som store reservedele, tungt udstyr og værktøj mv. De er lavet af galvaniseret stålplader, som er meget modstandsdygtigt overfor mere barske miljøer, eksempelvis hvor der er fugt. Du kan udvide disse reoler med påbygningssektioner, som monteres direkte på basisenheden. Kontakt os for at finde ud af mere om de forskellige størrelser, farver og tilbehør.
ArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe