Lagereoler - stålreoler til værksted og lager

guide til de rigtige reolsystemer

Hvilken type reolsystem er bedst for dig?

Læs vores guide

Lagerreoler - robuste stålreoler til opbevaring

Når det kommer til opbevaring på lageret, så har vi et stort udvalg af lagerreoler som er skabt til formålet. Vi har både små og lette reoler til det mindre lager, samt store og meget robuste lagerreoler, som kan klare en stor belastning, eksempelvis fra tunge varer eller opbevaringskasser. Fælles for alle vores lagerreoler er, at de er robuste og i høj kvalitet. Her på siden finder du både lakerede stålreoler og galvaniserede stålreoler, hvor sidstnævnte egner sig godt til de mere barske miljøer, med fugt og snavs. Vi har reoler til alle formål og de kommer i mange forskellige højder og bredder. Brug dem eksempelvis til at øge effektiviteten, ved at reducere rod fra lagerudstyr, værktøj eller varebeholdning. Har alle tingene en plads, så bliver det også lettere at finde dem. Husk også at tage et kig på vores hjælpemidler til transport og løft, som gør det lettere at flytte rundt på de varer, som du opbevarer på dine lagerreoler.

Vælg den rette lagerreol

Lagerreoler fås i mange forskellige størrelser og variationer. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser omkring dine behov, inden du vælger dine lagerreoler. En af de ting som du bør overveje, er hvor stort et rum du har til rådighed, samt hvor meget lagerplads du har behov for. Vurder om du eksempelvis skal op i højden, for at få størst muligt udbytte af dine kvadratmeter. Du kan også vælge at udnytte pladsen midt i rummet, ved at vælge en reol med ekstra bredde. Det gør det muligt at tage varer fra begge sider af lagerreolen og du udnytter dermed pladsen bedst muligt. Læs følgende punkter for at lære mere om vores forskellige typer reoler og find den der passer bedst til dit lager.

Combo lagerreoler

Vores populære Combo lagerreoler er blandt andet meget velegnede til værksteder og industri. Med dette reolsystem kan du opbygge din egen kombinerede hylde- og arbejdsbankløsning. Hver hylde er forsynet med fire stolper med perforeringer, som du kan tilslutte hylderne i enhver højde. Hylderne er konstrueret med stærke bjælker og tykke spånplader og har en belastningskapacitet på op til 700 kg hver. Dette system kan nemt monteres uden bolte, men er stadig meget stabilt og robust. Gennemse vores forskellige muligheder for at finde en enhed i den rigtige størrelse og med antallet af hylder, der passer til dine behov.

Lette lagerreoler

Hvis du er på udkig efter enheder til kontoropbevaring eller let lageropbevaring, er vores lette reoler et ideelt valg. Disse er lavet af pulverlakerede stålplader, som giver hylderne en flot og slidstærk finish. Du kan samle disse reoler uden brug af skruer eller bolte. Derudover leveres disse enheder med fødder, som kan beskytte dit gulv mod ridser.

Brede lagerreoler

Vores brede lagerreoler er velegnede til opbevaring af varer som store reservedele, tungt udstyr og værktøj mv. De er lavet af galvaniseret stålplader, som er meget modstandsdygtigt overfor mere barske miljøer, eksempelvis hvor der er fugt. Du kan udvide disse reoler med påbygningssektioner, som monteres direkte på basisenheden. Kontakt os for at finde ud af mere om de forskellige størrelser, farver og tilbehør.

Gå ikke glip af disse kategorier

ArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe