Kontorreol, lagerreol eller butiksreol – hvilken reol skal du vælge?

Kontorreol, lagerreol eller butiksreol – hvilken reol skal du vælge?

Det kan være en udfordring at vælge det rigtige opbevaringssystem, især hvis det drejer sig om nye opbevaringsbehov. En simpel lagerreol kan i nogle tilfælde passe lige så godt på kontoret som på værkstedet, mens fødevarereoler og pallereoler er eksempler på reoler, der skal opfylde nogle specifikke, høje krav. Nedenfor forklarer vi, hvad der er kendetegnende for de mest almindelige typer reoler og hjælper dig med at vælge den bedste opbevaringsmulighed til dine behov. 

Kontor, arkiv og lager

Kontorreoler og lagerreoler fås i mange forskellige varianter og designs. Hvis reolen skal bruges til opbevaring af lettere mapper eller ringbind, er det tilstrækkeligt med en mere enkel kontorreol. Skal du derimod opbevare tungere genstande, er det en god idé at gå med en reol i en mere robust konstruktion. En kontor- eller lagerreol kan passe ind i mange miljøer – det vigtigste er, at kapacitet og konstruktion passer til det, der skal opbevares. 

Lettere reoler skal muligvis fastgøres til væggen, mens mange kraftigere reoler kan stå frit og dermed tilgås fra begge sider. Der findes også reoler, der kan monteres helt uden brug af skruer.

Væghængte reolsystemer er et fremragende valg til opbevaring af lettere ting som f.eks. ringbind. Der skrues en bæreliste fast på den valgte væg og herpå monteres hængeskinner. Hylderne kan derefter placeres i valgfri afstand og højde. Væghængte systemer fås både med og uden hyldeender. Praktisk og pladsbesparende opbevaring, der med fordel kan anvendes i lagerrum.
Lager med reoler fyldt med varer og plastkasser
Reol MIX
1.545,-
Blomsterhandler bærer en bakke med planter i en butik med metalhylder
Reol POWER
1.345,-

Lager og værksted

Grenreoler er reoler, der er designet til sikker opbevaring af lange, tunge materialer som f.eks. rør, bjælker, konstruktionsstål eller træplanker. Grenreoler kan bruges til opbevaring af varer af forskellig størrelse og vægt. Materialerne kan opbevares vandret på reolernes arme, hvilket gør dem lettere tilgængelige og nemmere at håndtere manuelt eller med en gaffeltruck. Grenreoler kan også gøres større ved at tilføje flere arme og stolper, hvis der er behov for plads til længere genstande.

Dækreoler giver praktisk opbevaring af dæk af forskellige typer og størrelser. Dækreoler fås i mange designs og kan udvides både i længde og højde, så de passer til dine behov.

Pallereoler består af rammer og bjælker og leveres uden hylder – pallerne hviler i stedet på bjælkerne. Der findes mange forskellige typer af pallereoler med forskellige dybder og højder, som alle er bygget til opbevaring af paller i vandrette rækker over flere niveauer. Du skal dog have adgang til en gaffeltruck for kunne at laste på og tage af hylderne.

Kassereoler er lagerreoler, der leveres komplet med kasser eller bakker. De er ideelle til opbevaring og organisering af komponenter og små dele som f.eks. skruer eller reservedele. Reoler giver hurtig og nem adgang til det, der opbevares, samtidig med at opbevaringen holdes struktureret og mindsker risikoen for, at mindre genstande går tabt.


Vil du vide mere om pallereoler?
Pallereoler fyldt med pallevarer
Pallereol ULTIMATE
6.095,-
En bilmekaniker fjerner et dæk fra en dækreol
Dækreol TRANSFORM
1.295,-

Butik og restaurant

Butiksreoler er, som navnet antyder, reoler til eksponering og opbevaring af varer i butikker. Butiksreoler kan dog også være velegnede til brug i andre miljøer som f.eks. lagerbygninger, værksteder og garager. Butiksreoler er meget alsidige og egner sig til en bred vifte af formål.

Køkkenreoler er reoler, der er beregnet til opbevaring af fødevarer i detailhandels- eller lagermiljøer, hvor der stilles højere krav. Reolerne fås i forskellige versioner, der passer til køle- og fryserum. Reolerne er oftest fødevaregodkendte og er derfor optimale i områder, hvor hygiejne er ekstra vigtig. De er nemme at rengøre og er designet til at opsamle et minimum af støv.
Grundsektion i det fleksible reolsystem MIX

Spørg os om reoler

Hvis du har nogen spørgsmål om reoler, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål, du måtte have om vores produkter.

Vi har reoler til alle

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik