Hvilken lagerreol har du brug for

Hvilken lagerreol skal du vælge til din virksomhed? Vi er specialister i opbevaring og har en bred vifte af reoler til mange forskellige formål i vores sortiment. For at gøre det lidt lettere for dig at vælge den rigtige reol har vi lavet en lille guide baseret på den vægt, som hver hylde kan bære. Noget af det grundlæggende i valget af reol er nemlig, at den skal være i stand til at bære det, der skal opbevares, uden at kollapse.


Til lettere opbevaring
Light og Total er praktiske og robuste reoler i vores sortiment, der er ideelle til opbevaring af lidt lettere varer som bøger, mapper og arkivbokse. Reolerne er lette at samle og det flotte design gør, at de med fordel kan anvendes på kontoret sammen med fine indretningsdetaljer, opbevaringskasser og nogle grønne planter for at give et moderne og industrielt udtryk. Vægten, som hver hylde kan bære, er 150 kg.
 


Miks din opbevaring
I samme kategori finder du også reolen Mix. Det, der adskiller Mix fra de to andre reoler, er, at du her har mulighed for at have åben eller skjult opbevaring. Eller måske endda en blanding af begge dele. Du kan kombinere reolerne med døre, skuffer og andet smart tilbehør. Hylderne hægtes let fast i valgfri højde uden brug af værktøj. Mix fås i fire højder og fire bredder, hvilket giver en fleksibel løsning til dit opbevaringsbehov, og du kan udnytte en hel væg takket være de forskellige bredder. 

 

Til både kontor og lager
Hvis du leder efter en ekstra stabil reol, kan vi anbefale Power. Navnet siger temmelig meget, synes vi. Denne reol er velegnet til lagermiljøer, men også på kontoret, hvor der er behov for at opbevare lidt tungere ting. Her samles reolen med skruer og bolte, men så har du også en kontor- og lagerreol, der tåler meget. Vi har øget vægten, som hver hylde kan klare, til 170 kg på denne variant.
 


Til mere barske miljøer
Næste reol på ”vægtskalaen” er Transform. Denne reol er virkelig en ”transformer”, der kan varieres og tilpasses efter virksomhedens behov, og kan klare en vægt på op til 190 kg pr. hylde. Med det galvaniserede design passer reolen lige godt i barske værkstedsmiljøer såvel som i butikker og på kontorer. Gavlene leveres færdigsamlede, og det eneste, du skal gøre, er at hægte hylderne fast i valgfri højde.
 


Kombinér med et arbejdsbord
Combo er nøjagtigt, hvad det hedder. Et fleksibelt reolsystem, der giver dig mulighed for at bygge din egen kombination af reoler, og hvor du kan komplementere med et arbejdsbord for at få en smart arbejdsstation. Combo er velegnet som lagerreol i lidt mere barske miljøer som f.eks. værksted og industri. Du kan let samle din reolkombination ved hjælp af en gummihammer, helt uden brug af skruer og bolte. Der findes meget smart tilbehør til Combo, og du kan lægge rigtigt tunge ting på reolen, da mange af hylderne kan klare op til 700 kg.
 


Den mest hårdføre af dem alle
Så kommer vi til vores virkelige kraftkarl blandt lagerreolerne. Dette er et stabilt og bredt reolsystem, hvor du kan opbevare tunge og omfangsrige varer. Konstruktionen i pulverlakeret metal med ekstra hård og slidstærk finish er perfekt til gods, der ikke står på paller, i krævende miljøer. Denne reolmodel har medfølgende fødder til fastboltning i gulvet af hensyn til arbejdsmiljøsikkerheden. Afhængigt af hvilke sektioner, du vælger, er det muligt at belaste hver hylde med op til 1000 kg. Det er ikke underligt, at vi har valgt at kalde den Tough.

 

 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik