Få orden med kontorreoler

Med en eller flere kontorreoler kan du nemt og hurtigt holde orden på mapper, bøger, skriveredskaber og andre kontorsager. Og når kontorreolerne ovenikøbet er åbne, bliver det nemt at overskue og sætte f.eks. mapper i system. Det kan være et system som at dele din reol op i områder efter måneder, årstal, emner eller lignende – og så indsætte papirerne efter det. På den måde skal du ikke bruge en masse unødig tid på at finde det, du skal bruge. God orden og struktur er nemlig med til at give større ro og effektivitet i hverdagen, når du ved præcis, hvor de forskellige ting er placeret. Reolerne giver dig tilmed mulighed for at udnytte opbevaringspladsen maksimalt med deres justerbare hylder. Skift f.eks. mellem at indstille reolen med en lav hylde, hvor du kan have småting som kuglepenne, notesblokke og hæftemaskine – og så en hylde, hvor der er god højde og plads til større mapper, kasser eller skuffeindsatser.

Rå arkivreoler i metal for et åbent udtryk

Selvom navnet arkivreol antyder, at reolen skal bruges i et arkiv, så kan den snildt fungere lige så godt på kontoret. De arkivreoler, du finder her på siden, er enten i stål eller metal. Det er utrolig robuste materialer, som gør at reolerne kan holde til godt med vægt samtidig med, at de er hårdføre over for en hel del slitage. Derudover vil reolerne med sit rå og rustikke look være med til at give lidt kant til de fleste kontorers indretning. Fylder du derudover reolen med en blanding af praktisk opbevaring, forskellige dekorationer og planter, vil det bringe masser af liv og personlighed ind på kontoret.

Udvid kontorreolen og få ekstra opbevaringsplads

Alle vores kontorreoler er justbare på en eller flere vis. Det gør dem fleksible og nemme at have med at gøre i indretningen. Det vil sige, at du blandt andet kan ændre hyldernes placering, som du vil. Udover at justere hylderne, kan du desuden løbende udbygge reolerne med påbygningssektioner. På den måde kan du få ekstra meget opbevaringsplads, uden at det optager for meget gulvplads. Påbygningssektioner hægtes nemlig fast i gavlen på den eksisterende reol, således at der kun kommer et ekstra sæt ben på gulvet. Det giver et let og roligt udtryk, som er med til at forstærke følelsen af et ryddeligt og organiseret kontor.

Brug en kontorreol til arkiv- eller kontor mapper

Det er smart at opbevare dine papirer i egnede kontor mapper, men disse mapper skal selvfølgelig også opbevares et sted. Hertil er kontorreoler velegnede til brug som arkivreoler. Du kan placere en eller flere reoler hvor du vil, alt efter om det er printerrummet, det åbne kontorlokale, eller et særskilt arkivrum, der passer dig bedst. Overvej hvor ofte du har brug for at slå op i arkivmapperne og afgør ud fra dette, om din arkivreol skal være placeret tæt ved din skrivebordsplads.

Vores kontoreoler er fleksible og justerbare

Vores kontorreoler er justerbare, hvilket gør dem til en meget fleksibel del af indretningen. Kontorreolerne er eksempelvis velegnede til opbevaring af A4-mapper, som du har brug for at organisere eller arkivere, eller til opbevaring af lettere ting i kasser. Alle arkivreoler er justerbare, hvilket betyder at du kan ændre hyldernes placering, helt efter dine behov. Desuden kan du løbende udbygge reolerne, med vores udvalg af påbygningssektioner. På den måde kan dine kontorreoler tilpasses, efterhånden som dine behov ændrer sig.

Gå ikke glip af disse kategorier

KontorstoleComputerbordeInformationstavler