Smarte kontorreoler til opbevaring

Med kontorreoler får du nemt og hurtigt skabt orden i arkiverne på kontoret. Vores kontorreoler og arkivreoler giver mulighed for at skabe bedre struktur, så du og dine kollegaer ved præcis hvor I skal finde jeres vigtige mapper og papirer. Det giver større effektivitet i hverdagen og mere tid til andre opgaver. Vælg din favorit blandt vores kontorreoler og få orden i dit arkiv, printerrum, lager, eller måske dit hjemmekontor. Vil du gerne have mulighed for at lukke af for det arkiverede, så kan du også vælge et af vores kontorskabe. Vores smarte kontorreoler er perfekte for dig, der gerne vil kunne se hvad du har på hylderne.

Få bedre orden med en reol til kontor

Det er vigtigt at holde orden, hvis du gerne vil arbejde smart og effektivt. Her hjælper det at tilføje en reol til kontoret, som opbevaringsplads til alt det, som skal være tilgængeligt, men som du ikke har plads til på skrivebordet. Du kan selvfølgelig også opbevare dine ting i et af vores skuffeelementer, men somme tider har du måske brug for mere plads i højden. Her er en kontorreol mere velegnet, idet du kan indstille hylderne, præcis til det, som du skal opbevare.

Overskuelig arkivering med arkivreoler

Med arkivreoler er det nemt at overskue dine mapper. Skal du opbevare nogle papirer i flere år, så kan du skabe et helt enkelt system for dette. Du kan eksempelvis dele dine arkivreoler op i områder, eller opbevare mapperne på forskellige hylder efter alder. På den måde kan du rykke dine mapper som tiden går, så du kun opbevarer de papirer som er nødvendige at gemme. Det vil spare dig for både tid og plads, når du sætter dine mapper i system. Find en reol til mapper her og kom godt i gang med at organisere.

Brug en kontorreol til arkiv- eller kontor mapper

Det er smart at opbevare dine papirer i egnede kontor mapper, men disse mapper skal selvfølgelig også opbevares et sted. Hertil er kontorreoler velegnede til brug som arkivreoler. Du kan placere en eller flere reoler hvor du vil, alt efter om det er printerrummet, det åbne kontorlokale, eller et særskilt arkivrum, der passer dig bedst. Overvej hvor ofte du har brug for at slå op i arkivmapperne og afgør ud fra dette, om din arkivreol skal være placeret tæt ved din skrivebordsplads.

Vores kontoreoler er fleksible og justerbare

Vores kontorreoler er justerbare, hvilket gør dem til en meget fleksibel del af indretningen. Kontorreolerne er eksempelvis velegnede til opbevaring af A4-mapper, som du har brug for at organisere eller arkivere, eller til opbevaring af lettere ting i kasser. Alle arkivreoler er justerbare, hvilket betyder at du kan ændre hyldernes placering, helt efter dine behov. Desuden kan du løbende udbygge reolerne, med vores udvalg af påbygningssektioner. På den måde kan dine kontorreoler tilpasses, efterhånden som dine behov ændrer sig.