Informationstavler til kontoret

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Få overblik over dagligdagen med en præsentabel infotavle

En god infotavle kan være alfa og omega for din arbejdsplads eller dit hjem. Det er et fantastisk redskab til at holde styr på begivenheder og opdateringer i hjemmet, samt holde styr på mål og dagsordenen på arbejdspladsen.
Ønsker du at gøre det så nemt for dig selv som muligt, såvel som for dine kollegaer og familiemedlemmer? Så investér i en infotavle, der kan hjælpe dig med struktur og overblikket over daglige informationer. AJ Produkter tilbyder en bred vifte af forskellige varianter af informationstavler i forskellige materialer og rammer, som kan anvendes som en præsentabel informationstavle på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Se alle vores infotavler i forskellige materialer

Vi har et bredt udvalg af informationstavler til en lang række forskellige formål. Det kunne for eksempel være vores korktavler, stoftavler eller vores whiteboards. En opslagstavle i stof eller med kork kan have mange funktioner. For eksempel kan du bruge en stof- eller korkopslagstavle som pynt i hjemmet til at hænge mindeværdige fotos op med små nåle- eller tegnestifter.
En opslagstavle kan også være et godt redskab til at skabe struktur i den travle hverdag. En infotavle i kork kan være et dekorativt element i hjemmet. Du kan for eksempel bruge tavlen til at ophænge børnetegninger eller andre kreative ting, som du eller dine børn har lavet.

Udforsk vores brede udvalg af informationstavler

Leder du efter en infotavle til et bestemt formål? Vi har et bredt udvalg af forskellige opslagstavler, så du kan finde netop den, der passer til dine behov. dig et overblik om hvilken tavle, som der ville være bedst for dig, ved at tage et kig i vores store udvalg.
Skab dig et overblik over hvad, du skal bruge tavlen til, og hvilken indretningsstil den skal passe sammen med. Leder du efter en mobil tavle med hjul, en planlægningstavle til at holde styr på den ugentlige madplan eller måske en ganske normal sort tavle, så er det lige her at du finder det.

Den bedste infotavle til en struktureret hverdag

Den bedste opslagstavle til dig afhænger af hvad den skal bruges til. Har du en travl hverdag, og mangler styr hjemmets madplan? Så kan en opslagstavle være med til at skabe struktur over planlægningen.
Opslagstavlen kan også være et redskab til at skabe struktur på arbejdspladsen. Det kan være alt lige fra at holde styr på ugens interne møder på kontoret til fordeling af pligter mellem medarbejdere på arbejdspladsen.
Er du en meget struktureret person, der værdsætter orden og struktur i dagligdagen? Så kan en opslagstavle være det rette redskab, hvor du nemt kan få overblik over dine arbejdsopgaver og fremskridt. Det kan være vores klassiske opslagstavle i stof, som kan bruge til ophængning med tegnestifter og nåle. En anden god tavle kan være vores kork opslagstavle med selvreparerende overflade. Denne type af opslagstavler tilbydes både i en stor og lille variant, så du kan finde en infotavle, der passer lige præcis til dine behov.

Øg produktiviteten med en informationstavle i høj kvalitet

En planlægningstavle er noget ethvert hjem, bør have. En opslagstavle kan gøre den travle dagligdag mere overskuelig, så det er nemmere at navigere i de planer og aftaler, du har.
En personaletavle til dit kontor er et redskab, der skaber højere værdi for dine ansatte. En personaletavle kan give overblik over de daglige rutiner og skabe struktur, som kan gøre arbejdsugen struktureret og mere overskuelig. Leder du efter den rette månedsplanstavle, ugeplanstavle eller en madplanstavle? Uanset hvad dit behov er, så har AJ Produkter den helt rette tavle til dine behov i vores sortiment.