Opslagsskabe til indendørs brug

Et opslagsskab er et skab med meget lille dybde og som man som sådan ikke bruger til at opbevare noget i, men til at hænge vigtige meddelelser i, og som kun bestemte personer har adgang til at ændre indholdet af.
Et opslagsskab kan for eksempel være relevant i fodboldklubben, hvor der skal oplyses om kampe, resultater og andre ting eller i haveforeningen, hvor ledelsen kan informere om fællesarbejde, havevandring, loppemarked eller den årlige sommerfest.
Opslagsskabe kan også være nyttigt udenfor eksempelvis kirker eller kulturhuse, hvor der kan informeres om arrangementer, gudstjenester og andre relevante ting.

Opslagsskabe med lås

Et opslagsskab med lås er praktisk, hvis kun bestemte personer skal have adgang til skabet. Med en lås på skabet risikerer man ikke, at andre sætter sedler i skabet om ting de vil sælge eller andet, der ikke hører til. Kun dem som har nøgle til skabet har adgang til at hænge informationer i skabet.

Opslagsskabe til udendørs brug

Opslagsskabe bruges hovedsageligt udendørs, da man så kan se informationerne, uanset om institutionen har åbent eller lukket, og man ikke behøver at gå for at finde et sted at se, hvornår der er kamp, gudstjeneste, sommerfest eller andet.
Det er praktisk, at man blot kan gå hen til kirken og se, hvad der foregår i den kommende tid eller måske finde telefonnummeret til præsten uden at skulle søge på nettet eller prøve at finde information i kirkebladet.
Opslagsskabe findes dog også til indendørs brug, og disse kan være praktiske på eksempelvis lærerværelset, sportshallens indgangsparti og mange andre steder, hvor der skal gives information til et publikum.

Aflåseligt magnetiske skilteskabe til væg eller gulv

Mange opslagsskabe er forsynet med magnettavle, så man ikke behøver at tænke på tegnestifter eller tape for at fastgøre meddelelserne. Med en magnettavle følger som oftest et antal små magneter, som man kan fastgøre sedler med. Dermed er det også let at fjerne informationerne igen og udskifte dem med andre.

Skilteskabe og opslagsskabe til kontoret eller receptionen

Opslagsskabe går også ofte under betegnelsen skilteskabe, og et andet sted de er meget anvendelige er på kontoret eller i virksomhedens reception. Her kan for eksempel hænge information om telefonnumre, åbningstider, vejvisning, lukkedage og andre nyttige informationer.
Hos AJ Produkter har vi et godt udvalg af opslagsskabe til virksomheder og institutioner. Se vores produkter her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores opslagsskabe eller andre produkter.