Opslagstavler

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb opslagstavler hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af opslagstavler i mange forskellige størrelser, former og typer af materiale. Når du køber opslagstavler hos os, tilbyder vi altid hurtig levering og 7 års garanti. Er du ikke endnu sikker på, hvilken opslagstavle, der passer til din virksomheds- eller institutions behov? Tag endelig kontakt til os på chatten, hvor vi sidder klar til at rådgive dig angående vores forskellige opslagstavler.

Funktionsdygtige opslagstavler

Der er ingen tvivl om, at opslagstavler kan være med til at skabe en perfekt orden i din virksomhed, hvor du kan hænge regninger, to-do lister eller andre ting, som kan være med til at gøre hverdagen mere struktureret. Det vil være med til at øge produktiviteten, når der er styr på hvem der gør hvad i en virksomhed. Få styr på dette med forskellige opslagstavler fra AJ Produkter.

Opslagstavler i kork

Kork er et robust materiale, som kan tåle meget slid, og fortsat holde sin form og funktionalitet. Derfor udgør kork det ideelle materiale til en opslagstavle, da overfladen kan blive brugt gentagne gange med forskellige nåle til opslagstavlen. En anden årsag til, at kork er et så populært materiale til brug i opslagstavler, er den lyddæmpende egenskab. Kork er godt for akustikken, hvilket gør det til en ideel løsning til støjende miljøer, hvor akustikken trænger til en forbedring. Dette kunne eksempelvis være vores runde opslagstavle 45 cm i kork, som er en lidt anderledes opslagstavle i kork med sin runde pasform. Alternativt har vi også den klassiske opslagstavle med aluminiumsramme, som er firkantet. Denne opslagstavle kommer i fire forskellige størrelser, så vi er sikre på, at du kan finde en størrelse, der passer til jeres lokale.

Store og små opslagstavler til gode priser

Hos AJ Produkter favner vi bredt hvad angår opslagstavler i forskellige designs. Vi har store opslagstavler, eksempelvis en opslagstavle i 203 x 123 cm, eller vores rektangulære opslagstavle i 50 x 119 cm. Ønsker du i stedet mindre opslagstavler, er vores runde opslagstavle 45 cm et godt bud på en rund og mindre opslagstavle. Vi har også vores 60 x 45 cm opslagstavle i grå, som har en glat filtoverflade i grå. I vores udvalg af små opslagstavler kan vi herudover tilbyde vores kvadratiske opslagstavle i 45 x 45 cm, der med sit mørkegrå stof passer godt ind i langt de fleste lokaler. Ønsker du i stedet en mobil opslagstavle, har vi naturligvis også mobile opslagstavler med hjul. Disse mobile opslagstavler kan være behjælpelige, hvis man skal præsentere noget materiale på opslagstavlen. Nåle, magneter og pen medfølger i langt størstedelen af tilfældene, når du køber opslagstavler hos os. Det betyder, at vi ikke er gået på kompromis med design og funktionaliteten af produktet, når det kommer til prisen. Vi ønsker, at din nye opslagstavle har en lang levetid og kan fås til en billig pris. Selvom vores opslagstavler har god funktionalitet og stilrent design, er vi som sagt ikke gået på kompromis med prisen. Du får priser, der er overkommelige, så du netop kan købe din nye opslagstavle hos os. Med din nye opslagstavle, kan du organisere arbejdsopgaver, noter eller noget helt tredje, så du får mere struktur. I vores sortiment af opslagstavler kan du helt sikkert finde den opslagstavle, der passer til dig til en god pris. Herudover tilbyder vi ligeledes tilbehør til præsentationen, whiteboards eller glastavler, så det er bare at gå på udkig i vores sortiment til præsentation og organisering af tanker og data.

Hurtig levering og personlig service hos AJ Produkter

Når du køber opslagstavler hos AJ Produkter, er du sikret hurtig levering og 14 dages returret. Herudover tilbyder vi personlig service hos AJ Produkter i form af vores online chat. Du kan til enhver tid tage fat i os mellem 08:00 – 16:00 mandag til torsdag og 08:00 – 15:30 om fredagen, så guider vi dig igennem købsprocessen her hos AJ Produkter.