Opslagstavler til kontoret

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Funktionsdygtige opslagstavler

Der er ingen tvivl om, at opslagstavler kan være med til at skabe en perfekt orden i din virksomhed, hvor du kan hænge regninger, to-do lister eller andre ting, som kan være med til at gøre hverdagen endnu bedre og mere struktureret. Det vil være med til at øge produktiviteten, når der er styr på hvem der gør hvad i en virksomhed. Derfor sælger vi selvfølgelig en masse forskellige opslagstavler her hos AJ Produkter.

Opslagstavler med varierende designs

Hos AJ Produkter kan du købe mange forskellige slags designs, når det kommer til opslagstavler. Du kan både finde opslagstavler i kork, et verdenskort, opslagstavle i aluminium, aflåste opslagsskabe eller endda mobile udstillingsskærme, som du også kan bruge som opslagstavle. Hvis du i stedet leder efter et whiteboard, hvor du også kan hænge ting op på, så har vi også det. Som sagt, så kan du finde din nye opslagstavle i mange forskellige designs, farver og størrelser. Du kan for eksempel finde produkter, der er 600 x 900 mm, 1200 x 900 mm eller endda 2000 x 1200 mm. Vi er sikre på, at vi har nøjagtig det du har brug for. Du kan bruge vores aflåselige opslagsskab til både inden- og udendørs brug, hvor glasset er af hærdet glas. Derudover har de fleste af vores opslagstavler både nåle, magneter og pen med, så du ikke skal købe dem adskilt. Det betyder, at vi ikke er gået på kompromis med design og funktionaliteten af produktet, når det kommer til prisen. Vi ønsker, at din nye opslagstavle har en lang levetid og kan fås til en billig pris.

Opslagstavler til overkommelige priser

Selvom vores opslagstavler har god funktionalitet og stilrent design, er vi som sagt ikke gået på kompromis med prisen. Du får priser, der er overkommelige, så du netop kan købe din nye opslagstavle hos os. Med din nye opslagstavle, skal du nok få styr på de ellers rodede hverdagsopgaver, som din virksomhed står overfor. I vores sortiment af opslagstavler kan du helt sikkert finde den opslagstavle, der passer til dig til gode priser. I vores entré og receptions sortiment, hvor du kan finde opslagstavlerne, sælger vi blandt andet også brochurestativer, kunstige planter eller receptionsdiske. På den måde bliver din velkomst til dine kunder og personale fuldendt. Disse produkter har også høj kvalitet, og bliver også solgt til billige priser.