Glastavler

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Kvalitets glastavler i mange varianter

Her finder du vores store udvalg af glastavler i høj kvalitet. Glastavler er en oplagt tilføjelse til ethvert kontor eller mødelokale, hvor du enten skal dele informationer, holde møder eller præsentere. Her er en glastavle både en æstetisk og praktisk løsning. AJ Produkter tilbyder glastavler i mange forskellige størrelser, former og farver, så der er helt sikkert en der passer til din indretning. Uanset om du ønsker en kvadratisk glastavle, en rund, en med et verdenskort, en kalender, eller måske en glastavle på hjul, så finder du den her på siden. Se hele udvalget og find din favorit.

En magnetisk glastavle giver mange muligheder

Størstedelen af vores glastavler er magnetiske, hvilket er med til at give dem endnu flere anvendelsesmuligheder. På den måde fungerer en magnetisk glastavle nemlig både som whiteboard og opslagstavle, idet du både kan skrive på den og hænge ting op med magneter. Du kan eksempelvis hænge vigtige meddelelser, plakater eller ugeplaner op, så alle tydeligt kan se dem. Mange foretrækker en magnetisk glastavle frem for en opslagstavle, idet den har et mere moderne og stilrent udtryk. Du kan læse mere om hver enkelt af vores glastavler ved at klikke ind på de produkter du synes om.

Indret med glastavler i farver

Mange af vores glastavler fås i flere forskellige farver, som hver især kan tilføje noget til rummet. Glastavler i farver kan være med til at give et friskt pust, som en klassisk hvid glastavle ikke på samme måde giver. Du kan heldigvis vælge lige netop den farve du ønsker, så er du mere til en klassisk farve, så tilbyder vi selvfølgelig også det. Er du til en mere modig indretning, så kan du kombinere flere glastavler i forskellige farver og former, for at skabe et nærmest kunstnerisk udtryk. Se de forskellige farver under hvert enkelt produkt.

Hold overblikket med en magnetisk glastavle ugeplan

Et godt overblik er vigtigt på enhver arbejdsplads og her kan en magnetisk glastavle ugeplan hjælpe. Du kan bruge glastavlen til at skemalægge de daglige opgaver, lave vagtplaner, eller notere vigtige deadlines. Da ugeplanen er magnetisk, kan du desuden også hænge vigtige sedler op, så du altid har dem lige ved hånden. En ugeplan er et praktisk værktøj, som faktisk kan være med til at mindske stress i hverdagen. Har du helt styr på dine planer, er du nemlig sikker på at nå det hele. Er der ændringer i planerne, så kan du heldigvis viske ud og rette til. Find din magnetiske glastavle ugeplan her på siden og få helt styr på ugens aftaler. Gå ikke glip af disse kategorier Whiteboards Flipovers Præsentation Konferencemøbler