Hvilken projektor lærred størrelse skal du vælge?

Vi har flere lærred til projektorer i flere størrelser i vores sortiment, så du blot behøver at finde frem til lige den størrelse, der passer til dit lokale og dine behov. Har du brug for et stort lærred, hvor mange kan kigge med eller skal det måske bruges som filmlærred? Så kan vores lærreder på 2400x2400mm eller 3000x3000mm give den bedste oplevelse.
Har du derimod et mindre rum og præsentationer for små grupper, kan det være at en lille skærm er mere passende. Vælg mellem vores to typer af lærreder – en manuel variant og én med elektrisk motor. Inde på de to varianters produktside, kan du vælge det projektor lærred i den størrelse, som passer til dine ønsker.

Er det nødvendigt med et lærred til projektor?

Har du ikke behov for det helt store filmlærred, og ønsker du samtidig en simpel, prisvenlig løsning, er det manuelle lærred et godt valg. Der er ikke gået på kompromis med lærredets kvalitet, selvom man selv skal stå for op- og nedrulning. De mindste manuelle projektor lærreder har en langsom oprulningsfunktion, så der bliver passet på lærredet. Derfor er det blot at montere lærredet i loftet eller på væggen og rul det ned og op som et klassisk rullegardin.

Projektor lærred med elektrisk motor

Ønsker du en ekstra nem og komfortabel løsning, så skal du vælge et projektor lærred med motor. Med en elektrisk model, kan du nemt køre lærredet op og ned med den medfølgende fjernbetjening. En smart løsning, hvis du har mange præsentationer eller bruger lokalet til andet. Et projektor lærred med motor er lige så nemt at hænge op som vores manuelle projektor lærred – du skal blot montere det med de medfølgende integrerede beslag.

Projektor lærred med Gain-faktor – hvad er det?

Når du skal det helt rigtige projektor lærred, kan du også se efter hvilken Gain-faktor lærredet har. Gain-faktoren angiver hvor meget af projektorens lys, der reflekteres tilbage fra lærredet. Den typiske Gain-faktor for et standard projektor lærred er på 1.0. Jo højere en Gain-faktor et lærred har desto højere er refleksionen derfra også – og omvendt: jo lavere faktor desto mindre refleksion. Til de fleste præsentationer vil et projektor lærred med en Gain-faktor på 1.0 oftest være hel fin.

Projektor lærred gain – hvad betyder det?

Under hver model af vores lærreder, kan du finde det såkaldte projektor lærred gain. Dette tal er et udtryk for, hvor meget af projektorens lys der reflekteres tilbage fra lærredet. Dette tal kaldes også for lærredets reflektionsværdi. En projektor lærred gain på 1.0 er det almindelige tal for et standard lærred. Øges tallet vil reflektionen øges og tilsvarende vil et lavere tal betyde at der reflekteres mindre. Til helt almindelige præsentationer på projekter lærred, vil en gain på 1.0 passe godt til formålet.