Køb flipovers til dine møder og præsentationer

Med et flipoverstativ fra AJ Produkter kan du gøre dine møder og præsentationer mere levende. Vores stativer er produceret i højeste kvalitet og er yderst funktionelle.

Flipovers er en del af vores store sortiment af inventar til præsentationer. Udover disse stativer kan du også finde tavler uden papir som f.eks. whiteboards og glastavler.

Gå også på udkig i vores sortiment af møbler til kontoret og mødelokaler, hvor du kan finde alt fra bløde, behagelige konferencestole til store og små mødeborde.

Hos os finder du altid tidløse designs til konkurrencedygtige priser, og vi hjælper dig gerne med at finde de rette produkter til dine behov. Kontakt os for vejledning eller find informationer om produkterne her på hjemmesiden.

Tag nemt noter med et flipoverstativ

Med flipovers har du altid mulighed for at gemme dine noter, genbruge dine tegninger o.l. Desuden behøver du ikke at købe særlige tusser og penne til at skrive med, da det blot er papir, du skriver på.

Køb f.eks. et flipoverstativ så du og dit team i fællesskab kan brainstorme, tegne og skrive. Ved at skrive på papir frem for på en tavle, kan I nemt gemme det til senere brug.

Til kundemøder kan tavlen bruges til at gøre præsentationer mere spændende, ved at tegne og fortælle undervejs – ligesom du kan genbruge papirerne til flere præsentationer.

Fleksible flipovers, der kan rykkes rundt

Flere af de flipovers, vi tilbyder, kommer med hjul på stativet. Det gør dem fleksible og mobile til brug mange steder på arbejdspladsen. Vi har endda en flipover som kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Se de mange funktioner ved at klikke på hver enkel flipover.

Ønsker du at spare lidt af prisen ved køb af et stativ, er vores modeller uden hjul et billigere valg. Med deres lette vægt og design, kan de dog nemt bæres rundt efter behov. Finder du med tiden alligevel ud af, at hjul kunne være et praktisk køb, eller ønsker du et transportmiddel, der kan fragte forskellige sager rundt på arbejdspladsen, kan en møbelhund eller transportvogn hjælpe med dette.  

Vælg mellem flipover-papir eller tavle

Hos AJ Produkter finder du forskellige typer flipovers, som har flere forskellige funktioner. Flere af dem har eksempelvis også et indbygget whiteboard, hvilket gør at du kan bruge dit flipoverstativ på flere måder.

En flipover løber naturligvis tør for papir på et tidspunkt, men så kan du heldigvis bestille en ny flipover-blok til en god pris hos os. I stedet for at viske tavlen ren hænger du blot en blok flipover-papir op, og så du er klar til at tage nye noter.

Vores flipover-blokke er lavet i høj kvalitet, så farven ikke går igennem til næste papirark. De har huller til ophæng og passer til alle vores flipoverstativer. Bestil eventuelt et par stykker, så du altid har flipover-papir på lager. Overvej også at tilkøbe vores særlige penne til flipover-blokke. De er hurtigtørrende og kan anvendes på både blokke og whiteboardtavler.  

Find alt til arbejdspladsen hos AJ Produkter

Udover vores store sortiment til præsentationer og mødelokaler, kan du her i vores webshop også finde en lang række andre produkter til alle former for arbejdspladser. Vi kan i alt tilbyde over 15.000 produkter til kontor, skole, kantine, omklædning, lager og industri.

Hos os får du funktionelle møbler og inventar af høj kvalitet. Med egne fabrikker og produktion kan vi sikre, at de produkter, du køber hos os, lever op til højeste standarder. Er du ikke tilfreds med dit køb, tilbyder vi altid 14 dages retur, og skulle der mod forventning være fejl eller lignende på produkterne, kan du med vores 7 års garanti få nyt produkt eller pengene tilbage.

Kontakt os ved spørgsmål eller ønske om vejledning. Vores kundeservice er klar til at rådgive dig alle hverdage mellem 8-16.