Smarte flipovers til møder og præsentationer

En flipover kan både være en praktisk del af dagligdagens møder og en spændende måde at præsentere for en kunde på. Bruge dem eksempelvis til at brainstorme, hvor du og dit team nemt kan tegne eller skrive på et af de store stykker papir, som derefter kan gemmes til senere brug. Til kundemøder kan du afholde spændende præsentationer, ved at tegne og fortælle undervejs. På den måde bliver din præsentation mere spændende og levende.

Med et flipoverstativ er det nemt at tage noter

Et whiteboard er smart at have, men en gang imellem har du måske lyst til at gemme dine noter, frem for at viske dem ud. Her er et flipoverstativ en smart løsning, idet det grundlæggende fungerer på samme måde som et whiteboard, men du har mulighed for at gemme hver eneste skrevne side. Måske skal du skrive fælles noter for dit team, som skal bruges senere? Så er flipovers det helt rigtige valg for dig og dit team. Alle kan følge med mens I skriver ned og desuden kan noterne nemt gemmes.

Fleksible flipovers med flere formål

Hos AJ Produkter finder du forskellige typer flipovers, som har flere forskellige funktioner. Flere af dem har eksempelvis også et indbygget whiteboard, hvilket gør at du kan bruge dit flipoverstativ på flere måder. Derudover har vi også et udvalg af flipoverstativer på hjul, som gør dem fleksible og mobile at bruge i ethvert rum. Vi har endda en flipover som kan lægges vandret og bruges som bord. Se de mange funktioner ved at klikke på hver enkel flipover.

Tilføj mere flipover papir med en flipover blok

En flipover løber naturligvis tør for papir på et tidspunkt, men så kan du heldigvis bestille en ny flipover blok hos os. I stedet for at viske tavlen ren hænger du blot en blok flipover papir op og du er klar til at tage nye noter. Vores flipover blokke er lavet i høj kvalitet, så farven ikke går igennem til næste papirark. De har huller til ophæng og passer til alle vores flipoverstativer. Bestil eventuelt et par stykker, så du altid har flipover papir på lager. Gå ikke glip af disse kategorier Whiteboards Præsentationstilbehør Konferenceborde Konferencestole