Whiteboards

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Whiteboards til organisering og præsentationer

Whiteboards er en integreret del af kontoret, klasseværelset eller mødelokalet. Med et whiteboard kan du gøre gruppemøder, brainstorms og præsentationer meget mere effektive, end uden visuelle hjælpemidler. Du kan bruge en whiteboard tavle til at fremvise vigtige punkter, lave påmindelser, skrive idéer, lave hurtige skitser og meget mere, til en mere visuel præsentation. Vi har et stort udvalg af whiteboards af forskellige typer, alt efter dine behov og hvor meget plads du har. Tag et kig på udvalget her på siden og husk også at købe tilbehør til – f.eks. tusser, magneter og svampe til aftørring.

Køb et stort eller lille whiteboard alt efter dine behov

Vi har whiteboards i mange forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov. Du kan vælge et billigt whiteboard hvis du har et begrænset budget, eller blot ønsker et lille whiteboard til en god pris. Har du begrænset plads, så er det selvfølgelig fornuftigt med et lille whiteboard, der ikke fylder for meget. Du kan også vælge et der kan foldes ud, så du har flere skriveflader, men stadig kan folde whiteboardet sammen så det ikke fylder ret meget. Vi har selvfølgelig også store whiteboards til dig, der har godt med plads, som du gerne vil udnytte. Finde den størrelse der passer i dine lokaler, her på siden.

Få en fleksibel løsning med et whiteboard på hjul

Er du ude efter en fleksibel løsning, så er et whiteboard på hjul en rigtig god idé. Med et whiteboard på hjul kan du bruge tavlen hvor du vil, så du aldrig er bundet til et specifikt lokale. Hos os finder du både enkeltsidede whiteboards på hjul, hvor du kun kan skrive på den ene side, og dobbeltsidede whiteboards på hjul, hvor du kan vende tavlen og skrive på bagsiden. Det giver dobbelt så meget skriveplads, uden at tavlen fylder mere. Vores whiteboards på hjul fås desuden også som fold-ud varianter, hvilket giver endnu flere skriveflade. Se de forskellige typer her og vælg den du foretrækker.

En magnetisk whiteboard tavle giver flere muligheder

Størstedelen af vores whiteboard tavler er magnetiske, hvilket giver dig ekstra mange muligheder, for at bruge tavlen kreativt. Udover at skrive på den med whiteboard penne, kan du nemlig også hænge forskellige ting op med magneter, hvilket gør whiteboardet ekstra anvendeligt. Du kan f.eks. hænge plakater eller plancher op, eller eventuelle noter, som du har forberedt at notere på tavlen. Du finder magneter og andet tilbehør under kategorien “tilbehør til præsentation”.

Hold styr på planerne med en whiteboard kalender

En whiteboard kalender er rigtig praktisk at have på de fleste arbejdspladser. Du kan både få dags-, uge-, måneds- og årsplannere, alt efter hvor detaljeret du ønsker at planlægge. De kommer med lodrette kolonner der eksempelvis viser måneder, mens de vandrette viser dage. Det er den ideelle løsning til at notere projekter, planlægge møder, skrive deadlines, eller lægge vagtplaner. Det er med til at give bedre overblik i hverdagen, idet alle har adgang til tavlen. Desuden er det nemt at opdatere eller ændre og du kan lave dit helt eget system, som passer til netop din arbejdsplads. Find din whiteboard kalender her på siden og kom godt i gang med at planlægge. Gå ikke glip af disse kategorier Projektor lærreder Tilbehør til præsentation Flipovers Glastavler