Whiteboard

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Køb en whiteboardtavle hos AJ Produkter i dag

Whiteboards er en uundværlig del af enhver professionel arbejdsplads, undervisningslokale eller kreativt miljø. Hos AJ Produkter kan du finde et bredt udvalg af whiteboards i høj kvalitet, der passer til alle dine behov. Når du køber whiteboards hos AJ Produkter tilbyder vi hurtig levering, 7 års garanti samt 14 dages returret. Herudover er du altid velkommen til at kontakte os på vores online chat i hverdagen, hvis du har nogle spørgsmål.

Whiteboards på hjul – det uundværlige hjælpemiddel

Whiteboards har efterhånden taget helt over for kridttavlen på mange arbejdspladser og i undervisningslokaler – og det er ikke uden grund. Whiteboards er nemme at bruge, nemme at rengøre og giver dig mulighed for at visualisere dine tanker og ideer. Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af whiteboards i forskellige størrelser og designs, både med og uden hjul. Det praktiske ved et whiteboard på hjul er, at boardet ikke er stationært, så du kan flytte det alt efter hvor i rummet, du er. Whiteboards på hjul muliggør dermed, at du kan arbejde fra forskellige steder i et lokale, da du ikke er afhængig af placeringen på whiteboardet. Tag f.eks. et kig på vores whiteboard MEGAN 1,5 x 1m, som har sammenfoldelige sider, som kan foldes ud til et meget bredt whiteboard. Ønsker du et mere simpelt og prisvenligt whiteboard, er vores whiteboard DORIS 1,5 x 1,2m et oplagt bud. Der findes også dobbeltsidede whiteboards, som f.eks. whiteboardtavle DORIS 2 x 1,2m, der er ideelt, hvis du ønsker at have forskellige ting på hver side af whiteboardet. Vi har alt fra små whiteboards til personlig brug til store whiteboards, der kan bruges til møder og præsentationer.

Whiteboard månedskalender og familiekalender

En whiteboardkalender er en praktisk og alsidig måde at holde styr på dine planer og aftaler på. Med en whiteboardkalender har du mulighed for at skrive, slette og ændre i din kalender lige så mange gange, som du har brug for det. Det er en nem og overskuelig måde at planlægge og organisere din tid på, uanset om du bruger det i dit privatliv eller på arbejdet. Få et nemt og hurtigt overblik over, hvad du skal i ugens løb med et whiteboard til ugeplanlægning. Eller få et større overblikket over måneden med en whiteboard månedskalender. Endelig kan vi også tilbyde et whiteboard til årsplanlægning, hvis du er minutiøs med din planlægning, og ønsker det helt store overblik. Med et whiteboard til årsplanlægning kan du nemt markere højtider og ferier, vigtige begivenheder og andre planlagte arrangementer. På den måde kan du planlægge og koordinere din tid og ressourcer på bedst mulig vis. En af fordelene ved en whiteboardkalender er, at den kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Du kan skrive noter og aftaler for hele arbejdspladsen, afdelingen eller familien på en whiteboardfamiliekalender, som er perfekt til at holde styr på forskellige aktiviteter og aftaler. Til standard magnetiske whiteboard kan du overveje et planlægningssæt til whiteboardtavle, så du selv kan lave en kalender ud af en standard whiteboardtavle.

Whiteboard markører og tilbehør

For at få mest muligt ud af dit whiteboard, er det vigtigt at have det rigtige tilbehør. Hos AJ Produkter tilbyder vi også et stort udvalg af whiteboardtusser, startsæt til whiteboards og tilbehør til rengøring af whiteboards, så du kan gøre dit whiteboard endnu mere funktionelt. Du kan også overveje at købe magneter, for at få endnu mere gavn og kreativitet ud af dit whiteboard. Vi har mange forskellige magneter med forskellige funktioner, så du kan bruge dem til at fastgøre noter, billeder og dokumenter på dit magnetiske whiteboard.

Personlig service og hurtig levering hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi altid personlig service i form af vores online chat. Det sikrer, at du kan tilgå vores rådgivere i hverdagene, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Herudover tilbyder vi naturligvis hurtig levering, så du ikke skal vente længe på produkterne, når du har bestilt dem. Hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker produkterne, tilbyder vi naturligvis 14 dages returret.