Whiteboard på hjul til ethvert behov

Mangler du en fleksibel og praktisk skriveoverflade, der kan bruges til mange formål? Så bør du investere i et mobilt whiteboard på hjul. Whiteboards er et af de mest populære kontorredskaber, og et whiteboard med hjul er særligt praktisk, da tavlen kan flyttes alt efter hvor, den skal bruges. Med vores whiteboardtavler på hjul kan du nemt transportere boardet fra lokale til lokale, eller flytte det rundt i konferencelokalet under dine møder og præsentationer.
Du kan bruge boardet til mindmaps, brainstorming, møder eller præsentationer – med andre ord lige hvad du har brug for. Det vil øge kvalitet og kreativiteten af dine præsentationer samt gøre arbejdspladsen mere fleksibel og effektiv. Dette vil strømline arbejdet samt gøre det mere produktivt.

Whiteboardtavle på hjul af høj kvalitet

Hos AJ Produkter finder du et stort sortiment af whiteboards på hjul. Tavlerne er fremstillet af aluminium og har en glasemaljeoverflade, der er hård og slidstærk. Det betyder, at skriften fremstår klar og holder længe. De er forsynet med fire hjul, hvoraf to af dem kan fås i modeller med låsebare hjul. Hjulene gør det nemt at have boardet klar, lige hvor du har behov for den.
Vores board er egnet til brug med magneter. Ved at bruge vores magneter sammen med dit whiteboard kan du nemt organisere og strukturere dokumenter og ideer. Derudover kan du tilkøbe en flip-over blok, et stativ eller en holder for tusser for at opnå endnu mere funktionalitet.

Whiteboardtavle på hjul i flere størrelser

Vores whiteboards kan fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige netop det board, der passer til dine behov. Vi tilbyder dobbeltsidet boards, der giver dig mere overflade at arbejde på. Deres design er mere kompakt, hvilket betyder, at selvom du får mere skriveoverflade, sparer du på pladsen. Hvis du mangler et board, der er mere kompakt, har vi en whiteboardtavle på hjul med enkelte skriveoverflader. De er perfekte til arbejdsmiljøer med begrænset arbejdsplads.
Derudover kan du finde foldbare whiteboards, der kan foldes ud, så der er 5 skriveoverflader. Med 5 foldbare skriveoverflader får du det meste ud af whiteboardet uden at gå på kompromis på pladsen. Hos os har du et hav af muligheder for at finde det rette whiteboard på hjul, der passer til lige dine behov – Helt uden at skære hjørner på kvalitet eller plads.