Whiteboard tilbehør – lille og stort startsæt

Har du lige investeret i et spritnyt whiteboard, og mangler du whiteboard penne, tusser, visker og andet relevant whiteboard tilbehør? Så frygt ej - her på siden hjælper vi dig med vores pakkeløsning af whiteboard starterkit, som passer til dit behov.
Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt ved at give dig den helt rigtige pakke, så du er godt klædt på til møderne, undervisning eller hvad end du skal bruge whiteboardet til. Vores startsæt kommer i en stor og lille variant, så du kan vælge lige den pakke, der passer bedst til dine behov.

Whiteboard tilbehør i høj kvalitet

Har du brug for det rigtige whiteboard tilbehør til dit nye whiteboard? Så køb et startsæt til whiteboard her og få en pakke med whiteboard tusser, visker og magneter. Hvis du vil gøre dit whiteboard så professionelt og æstetisk indbydende som muligt, så tag et kig på den store pakke vi tilbyder med produkter der virkelig sætter prikken over i’et på din whiteboardtavle.
I pakken finder du vores whiteboardpenne af høj kvalitet med hurtigtørrende blæk, samt magneter til whiteboard som gør, at du har muligheden for at opsætte de nødvendige informationer, du har til rådighed, så hurtigt som muligt. Den medfølgende visker er magnetisk, så du altid har den klar til udviskning og rettelser på tavlen. Du får også en effektiv rengøringsspray med i pakken, som er giftfri og nem at rengøre tavlen med.

Har du spørgsmål til vores whiteboard tilbehør?

Har du spørgsmål til vores produkter? Eller har du brug for vejledning til, hvordan du bruger dit nye tilbehør bedst muligt? Så er du mere end velkommen til at kontakte os hos AJ Produkter. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at rådgive dig bedst muligt, så du får det maksimale ud af dine nye produkter.