Gør rent med manér med vores startsæt til glastavler

Mangler du det helt rette startsæt til glastavler? Så sørg for at få det helt rette glastavleudstyr her på siden, hvor vi tilbyder et stilfuldt startsæt til glastavler. Glastavlesættet indeholder alt det tilbehør, du behøver og mangler til din glastavle - blandt andet glastavle magneter og en glastavle tusch.
Du får simpelthen et sæt med sorte penne, magnetiske pen holdere, ekstra stærke magneter, sprayflaske og en mikroklud med magnetisk tavlevisker. Startsættet indeholder alt det, du har brug for til at opfylde dine professionelle krav til effektiv tavlerengøring, så du kan komme i gang med at bruge dit whiteboard effektivt.

Få praktisk tilbehør til glastavler med vores startsæt til glastavler

Vores startsæt til glastavler kan fuldende dit look til kontoret eller hjemmet. Tavlen kan fungere både som kalender eller ugeplan for dig, så du kan bruge den til at huske vigtige aftaler eller store begivenheder. Du kan også bruge den til huskeliste, to-do liste eller indkøbsliste. Med andre ord kan du bruge din tavle, ligesom du ønsker det og altid have effektive redskaber ved hånden, der sikrer, at du hurtigt og effektivt kan skrive nye, vigtige informationer på tavlen, hvis du skulle få brug for det.
Med de medfølgende magneter er det ingen sag at få vigtige ting hængt på tavlen, så du ikke glemmer dem. Vores magneter er ekstra stærke, så du kan hænge vigtige ting op uden at være nervøs for, om de ryger nemt ned fra tavlen og bliver væk.

Har du spørgsmål til vores tilbehør til glastavler?

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller har du brug for hjælp til at finde de helt rette produkter til dine behov her på siden? Så sidder vi naturligvis altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du når frem til den helt rette løsning. Kontakt os blot her på siden, så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.