Whiteboard tusser og tavler

AJ Produkters kvalitetstusser til whiteboards er langtidsholdbare og lavet med giftfri blæk. Farven på tusserne holder længe og giver en skarp og tydelig skrift på skriveoverfladen. Vores whiteboard tusser kan bruges som et skriveredskab til alt lige fra oplæg og præsentationer på arbejdet til undervisning i skolen. Den høje kvalitets på vores whiteboardpenne sikrer, at du altid har et godt skriveredskab ved hånden.

Whiteboard tusser og markere til præsentationer

Whiteboard tusser og markere kan være et godt redskab, hvis du skal skrive på whiteboards og tavler til en præsentation. Præsentationer med whiteboard tusser er oplagt til undervisningen i skolen, oplæg til kollegaer på arbejdspladsen eller til fællesmødet i konferencesalen.
Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan et whiteboard kan give liv og dynamik til præsentationer. Med det rigtige præsentationstilbehør kan du tagge dine præsentationer til nye højder.

Mærk forskellen med gode tusser til whiteboards

Vores whiteboardpenne er langtidsholdbare, som betyder at blækket fra tusserne bliver siddende på tavlen i flere uger uden at skade skriveoverfladen. Du behøver derfor ikke at være bange for, at skriveoverfladen bliver beskadiget, hvis tavlen ikke rengøres lige efter brug. Skriften fra tusserne kan nemt viskes ud på tavlen med en tavlevisker. De langtidsholdbare og tynde whiteboard tusser fra AJ Produkter er et godt valg, når du leder efter godt præsentationstilbehør til tavler og whiteboards.

Stort udvalg af whiteboardpenne i mange farver

Vores whiteboard tusser kommer i mange forskellige farver. I vores sortiment finder du whiteboardpenne med sort, rød, grøn og blå skrift. Sorte whiteboard tusser har en tydelig skrift, som egner sig godt til alle typer præsentationer og situationer.
Hvis du leder efter whiteboard tusser i forskellige farver, så er vores tynde whiteboardpenne i farver et oplagt valg. De kan være et godt supplement til den sorte, klassiske skriftfarve på tavlen. Brug af flere skriftfarver til dine præsentationer kan være en god måde at fremhæve eller markere ting på tavlen. De forskellige skriftfarver kan også være en måde at skelne mellem de ting der tegnes og skrives på tavlen.