Konferenceborde og mødeborde

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Konferencebordet er rummet midtpunkt

Konferenceborde er blandt andet nødvendige på kontorer, skoler, hoteller, hospitaler og en række andre arbejdsmiljøer. Arbejder du en af disse steder, så kan du med garanti finde et konferencebord eller mødebord til dine behov her på siden. Vores konferenceborde er designet til at passe til mange forskellige arbejdsmiljøer. Vi leverer basale konferenceborde med laminat finish for dem, der prioriterer funktion og holdbarhed. Er du på udkig efter en moderne stil, bør du se på vores moderne borde, der har en bådformet bordplade og fås i sort og hvid laminat træfinish. Disse borde kommer med en stabil trompet-formet bund, som fås i krom eller aluminium grå. Vores sammenklappelige borde er ideelle til virksomheder, der ønsker at få mest muligt ud af et begrænset arbejdsområde, da de nemt kan tages frem eller gemmes væk, ved behov. Hertil kan vi anbefale en bordvogn, som gør det meget lettere at transportere bordene.

Vælg konferenceborde til forskellige typer møder

Før du vælger et konferencebord, bør du overveje hvilke formål bordet skal bruges til, samt hvilket rum det skal stå i. Har du oftest større møder og har du et større mødelokale til rådighed, så skal bordet selvfølgelig også have en passende størrelse. Her vil en af vores store konferenceborde til 8, 10 eller måske 12 personer, være den rigtige løsning for dig. Til interne møder, brainstorming, eller møder med få deltagere, vil et mindre konferencebord være passende. Her kan et stort bord virke overvældende, når pladserne ikke fyldes ud. Vælg derfor et mindre bord, hvor man kan sidde lidt tættere og vil få det bedste udgangspunkt for et godt møde. Derudover findes der også møderum som bruges til præsentationer. Her er det populært at arrangere smalle rektangulære mødeborde i en åben hestesko, idet denne opstilling gør det lettere for mødeindkalderen, at henvende sig til hver enkelt deltager i mødet. Når du har udvalgt det rette mødebord, så kan du selvfølgelig også finde de helt rigtige konferencestole til her på siden. Du kan også købe det hele samlet, ved at vælge et af vores populære konferencesæt.

Konferenceborde i mange former og størrelser

Vi leverer konferenceborde i en række forskellige former, der passer til forskellige krav. Vores borde er tilgængelige med konventionelle bordplader som rektangulære, kvadratiske og cirkulære. Vi har også bordplader med moderne figurer som båd, halvrunde og ovale. Baseret på dit mødelokale kan du vælge den form, der passer bedst til dine behov og din stil. Vi tilbyder også forskellige størrelser, så vores borde er til rådighed mellem 500 og 1200 mm i bredden og fra 800 og 5600 mm i længden. Den rigtige størrelse til din virksomhed, vil afhænge af både størrelsen og formen af dit konferencelokale. Tag et kig på vores udvalg her på siden og find det konferencebord der passer dig. Vil du have dit mødelokale til at stå snorlige? Så tag et kig på vores kontorskabe, som hjælper dig med at gemme alt unødigt rod af vejen. De rigtige møbler er med til at give et professionelt indtryk, når du har gæster til møde.