Konferencesæt

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Møbelsæt til konferencelokalet

I alle virksomheder, hvor der kommer kunder eller sælgere på besøg, er det nødvendigt med et rum, hvor man kan sidde og tale sammen og drøfte vigtige sager som ordrer, indkøb og andre ting. Møderummet kan også bruges til internt brug, hvor medarbejdere på tværs af afdelinger kan diskutere, hvordan et projekt gribes an eller hvordan det skrider frem med en fælles opgave.
Uanset hvad der står på agendaen, har man brug for et mødebord med stole til, man kan holde mødet ved. Her gælder det om at finde møbler, der passer til netop et mødelokale, for her er der tale om en anden situation end en hyggelig middag i venners lag.
Bordet skal være stort eller med mulighed for at kunne udvides, og i nogle tilfælde kan det være praktisk med huller til ledningsudtag eller et indbygget rum til stik og andre ting. Bordet skal være med en glat overflade, da det gør det lettere at håndtere dokumenter og ikke mindst er let at tørre af.
Stolene i konferencelokalet skal være behagelige men dog ikke så behagelige, at man sidder og falder hen og måske endda falder i søvn. Møbelsættets udtryk skal signalere seriøsitet og professionalisme og motivere til at få lavet noget.
Hos AJ Produkter fører vi en lang række forskellige konferencesæt til mødelokaler, og her kan du uden tvivl finde et sæt, der passer til jeres behov og smag. Vi har både små og store sæt og med forskelligt udstyr til.

Konferencesæt med bord og stole

Et konferencesæt med bord og stole er altså sagen, når det nye møderum skal indrettes og der skal købes nye møbler. Her kan det være en god idé at købe ekstra stole, så der er plads til alle, hvis der skulle blive tale om et møde ekstra mange deltagere.

Møbelsæt med kontorstole og langbord til konference

Når man sidder til et langt møde med mange programpunkter, og man har brug for jævnligt at drøfte dokumenter med sine sidemænd, kan det være meget værd med en kontorstol at sidde på, hvor man let kan vende sig rundt. Hos os finder du mødestole med hjul og som kan drejes, og det kan være værd at overveje, hvis man er ude efter at skabe et virkeligt lækkert og topprofessionelt mødelokale.

Konferencegrupper og møbelgrupper til konference brug

Se vores store udvalg af møbelgrupper og konferencesæt til både møde- og konferencelokaler og find netop det sæt, der passer til jeres virksomhed og som imødekommer jeres behov for at skabe behagelige, elegante og funktionelle mødefaciliteter, vi har alt, hvad I skal bruge for at indrette det optimale mødelokale.