Møbelhunde

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Vælg mellem et stort udvalg af møbelhunde

Hos AJ Produkter kan du finde forskellige møbelhunde til mange behov. Gå på udkig i sortimentet og vælg den, der passer bedst til det, du skal transportere.

Uanset, hvilken møbelhund du ender med at vælge, kan du være tryg ved at få en møbelhund i solid kvalitet. De kan alle løfte tungt – og de stærkeste modeller endda helt op til 500 kg.

Bestil i dag og få leveret direkte til din arbejdsplads inden for få dage. Vi garanterer altid konkurrencedygtige priser, 14 dages returret og 7 års garanti på alle produkter.

Møbelhunde – tung last på lidt plads

Hvis du leder efter et prisvenligt og nemt redskab til at transportere opbevaringskasser eller lignende i din virksomhed, er en møbelhund et rigtig godt valg. Med deres kraftige bund kan du trygt placere dit gods ovenpå og skubbe det afsted. Det gør møbelhunden til en utrolig simpel løsning til hverdagens små opgaver.

Deres praktiske små størrelser gør dem nemme at håndtere og opbevare, når de ikke er i brug. Det betyder selvfølgelig også, at der ikke er plads til at transportere så stort gods. Du kan dog med fordel stable i højden. Så kan du f.eks. fragte en god portion kasser på én gang med blot én møbelhund. Du får derfor enormt meget funktionalitet for prisen.

Skal du transportere større objekter eller ukurante størrelse, kan det derimod være en god idé at tage et kig på vores sækkevogne, platformsvogne eller pakkevogne.

Hvilken møbelhund skal du vælge?

Møbelhunde er et praktisk produkt, uanset hvilken type virksomhed, du arbejder i. Alle kan have brug for at flytte noget fra et sted til et andet – og det gøres nemt med en møbelhund. Hvilken møbelhund, du skal vælge, kommer dog lidt an på, hvad det skal bruges til. Arbejder du f.eks. på et kontor og har brug for at rykke et par kasser med papirer indimellem, så er en standard møbelhund et helt fint valg. Skal du derimod fragte tungere kasser eller varer på et lager, så er det en god idé at gå efter en model, der kan bære lidt mere vægt, er lidt bredere eller måske har hul i midten.

Transport af alt fra planter til dæk

En møbelhund til transport kan bruges til mange af hverdagens små opgaver. Vi forhandler et stort udvalg, som kan hjælpe med mange af disse opgaver. Her finder du de helt simple, og de lidt mere komplicerede. Køb f.eks. en møbelhund som dækvogn, hvis du skal transportere dæk – eller gå med de lidt mere traditionelle møbelhunde til potteplanter, kasser eller noget tredje. På en møbelhund kan du nemt stable, det du skal fragte og så skubbe eller trække det afsted på de letrullende hjul.

Køb nemt din nye møbelhund hos AJ Produkter

Bestil nemt møbelhunde her på siden, så du kan komme videre med dit arbejde. Langt de fleste af vores møbelhunde er en del af vores standardlagerbeholdning og kan derfor leveres hurtigt. Alle møbelhundene kan bruges til transport i forskellige miljøer – også de mere rustikke.

Køb online her på siden – eller kontakt i vores online chat, hvis du ønsker personlig rådgivning. Vores team sidder klar til at tage imod din henvendelse alle hverdage mellem 8-16 (fredag 15.30).

Hos AJ Produkter findes et bredt udvalg af møbelhunde til forskellige behov og formål

Møbelhundene er af solid kvalitet og kan bære tung last – helt op til 500 kg

Møbelhundene er lette at håndtere og opbevare på grund af deres praktiske lille størrelse

Valget af møbelhund afhænger af dit formål: f.eks. lette opgaver på kontoret eller tungere last på et lager

AJ Produkter tilbyder personlig rådgivning og nem onlinebestilling med hurtig levering

Gå ikke glip af disse kategorier

SækkevognePlatformsvognePakkevogneHjul