Traller

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Møbelhunde

Hvis du leder efter et prisvenligt og nemt redskab til at transportere opbevaringskasser og lignende i virksomheden, er det en møbelhund du skal have fat i. De fungerer sådan, at der er en overflade, hvorpå man kan stille gods og påmonterede hjul, som gør det muligt nemt at transportere det. Det er altså en utrolig simpel løsning til hverdagens små opgaver. Af praktiske årsager er de lavet til at være små, hvilket betyder, de er nemme at håndtere og opbevare. Derfor er overfladen hvorpå gods opbevares altså også lille. Der er derfor ikke plads til at transportere meget ad gangen, men overfladen gør det muligt at stable kasser. Så kan man altså sagtens fragte en god portion kasser på en gang med en møbelhund. Man får derfor meget funktionalitet taget simpelheden og den lave pris i betragtning. Dog skal man altså have fat i en sækkevogn eller pakkevogn, hvis der skal transportere mange genstande.

Traller til transport

En tralle til transport kan bruges til mange af hverdagens små opgaver. Vi forhandler et stort udvalg som er lavet til at løse mange af disse opgaver. Her finder du de helt simple, og de lidt mere komplicerede. De kan købes med særlig hensigt på transport af dæk, hvilket også kaldes en dækvogn. Trods navnet kan de faktisk bruges til mange forskellige formål, om det så er potteplanter, kasser, dæk eller noget helt andet. Til dæk er de særligt velegnede, da formen og størrelsen gør det muligt at transportere mange dæk på en gang, uden at skulle løfte. Man kan nemlig stable 4 dæk eller mere og bruge transportvognen til at skubbe dækkende hvortil de skal bruges. Om det så er til en dækreol eller de skal ind i værkstedet.

Transportvogn til møbelhund

Møbelhunde er et praktisk produkt til de fleste virksomheder, og prisen gør også man sagtens kan anskaffe et par stykker. Hvis du ligesom mange andre har mange møbelhunde, skal der også være et sted at opbevare disse. Til det formål forhandler vi en transportvogn til dine møbelhunde. Sådan kan du nemt opbevare og transportere alle møbelhundene et sted. Desuden kan du finde disse med en maksimal belastning på 300 kg, hvilket betyder man kan transportere mange varer. Du finder møbelhunde og de tilhørende transportvogne her på siden, hvor de forhandles til en fornuftig pris af en god kvalitet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe