Rullecontainere, pallecontainere og pallerammer

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Rullecontainere gør transporten lettere

Gør transporter og opbevaring nemmere med en rullecontainer eller pallecontainer. Vælg blandt vores store udvalg af rullecontainere, pallecontainere og pallerammer. Vores rullecontainere er ofte også kaldet rullebure, postbure, postvogne, postcontainere, pakkevogne eller pakkecontainere. Mange kender dem som postvæsenets vogne til at transportere pakker i. Læs mere om vores forskellige typer og vælg den der passer til dine behov.

Brug en rullecontainer til pakkehåndtering

Med en rullecontainer får du en nem og effektiv måde at transportere diverse pakker, kasser, gods og meget andet. Formen gør det nemlig muligt at transportere mange små papkasser på en gang, da de holdes fast af gitteret omkring. Med en rullecontainer får du et metalbur på hjul, hvilket tillader at du nemt kan flytte diverse ting fra et sted til et andet sted. De fungerer særligt godt med pakker, eller andre varer og er derfor et essentielt produkt til lageret. På en palleløfter vil man ofte opleve at pakkerne kan falde af, hvis de ikke er fastspændt. Med en rullecontainer er der dog intet behov for at fastspænde, da metalburet de befinder sig i, holder dem på plads. Det er endda lige meget om du har 2 eller 30 pakker, hvilket også er hvorfor rullecontainere er oplagte til virksomheden, som afsender mange mindre pakker.

Pallecontainer som alternativ til rullecontainer

Her på siden finder du også vores store udvalg af pallecontainere. En pallecontainer fungerer som en trådvæg, der placeres på pallen og derefter holder indholdet i spænd. Derved risikerer man ikke at varer og pakker vælter ned og bliver beskadiget. Konceptet er smart, og er endda en relativ prisvenlig løsning til at håndtere diverse forsendelser mere effektivt. Du finder pallecontainere i forskellige højder og gitterbredder. Hvis der skal sendes mange mindre varer, er det oplagt med et tæt gitter, og drejer det sig derimod om store pakker, kan de brede være en fordel. Dertil forhandles de også i forskellige højder, så du kan vælge en pallecontainer som passer til dit behov. Pasformen er lavet til en standard EUR-palle, hvilket også betyder det ikke er muligt at købe forskellige bredder. Dog betyder det, at vores pallecontainer med sikkerhed passer til de paller din virksomhed dagligt bruger.

Sikker transport med rullecontainere

Eksemplerne på rullecontainere herover, er nogle af de bedste produkter til at fragte varer sikkert på. Et gitter forsikrer om, at det gods man transporterer opbevares sikkert gennem hele turen, og så er det endda genanvendeligt. Mange bruger tape og strækfilm til at sende paller med mange mindre pakker. Det kan være en smart løsning, da det sørger for at holde varerne fuldkommen på plads, men samtidig har det også nogle ulemper. Det øger ikke blot mængden af plastik virksomheden bruger, men det er heller ikke genanvendeligt, hvilket betyder at man konstant skal købe store mængder strækfilm og tape. Med en rullecontainer eller pallecontainer undgår du besværet og sparer både penge og beskytter miljøet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe