Transport af langt gods

I industrien er der ofte situationer, hvor der skal fragtes længere gods. Dette kan være alt lige fra træbjælker til rør og lignende. Det kan ofte udgøre en stor udfordring at transportere længere gods, hvis man ikke har de rette redskaber. Ikke kun er de tunge, men de er nemlig også svære at håndtere. Heldigvis kan du nemt klare denne udfordring ved brug af en funktionel langgodsvogn fra os. Hvis der skal transporteres længere gods, er en almindelig ladvogn, værktøjsvogn eller pakkevogn altså ikke tilstrækkelig. Vægtmæssigt kan de sagtens klare udfordringen og i de fleste tilfælde mere til. Dog er de ikke designet til at håndtere formen, og her skal man altså bruge en langgodsvogn. Du kan imidlertid finde disse lige her på siden og til nogle særdeles fornuftige priser.

Langgodsvogne til gode priser

Når det kommer til langgodsvogne, er kvaliteten særlig vigtig, da den skal holde til særligt tungt gods. Det er derfor vigtigt at man kan stole på den angivne vægtgrænse, samt at det hele holder, også over længere tids brug. Her hos AJ Produkter forstår vi hvor vigtig kvalitet og holdbarhed er for en virksomhed, og du finder derfor kun langgodsvogne af bedste kvalitet. Det vil altså sige et sæt funktionelle hjul og et yderst robust stel, som ikke bare lige bliver beskadiget. Derved skal du altså ikke bekymre dig om langgodsvognens evne til at transportere gods på en sikker og nem måde. Dog er det altid vigtigt at du er bevidst om den angivne kapacitet, sådan at den ikke overbelastes. Er det almindeligt gods der skal transporteres, kan vi naturligvis også være til hjælp. Vi forhandler nemlig også andre fornødenheder indenfor transport såsom platformsvogne og palleløftere. Essentielle produkter til deres respektive formål.

Langgodsvogn med stor kapacitet

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige langgodsvogne. De kan købes til diverse formål, om det så er større opgaver eller mindre hverdagsopgaver. Lige meget hvilken årsag, er det dog vigtigt du er opmærksom på kapaciteten, sådan at den ikke overbelastes. Heldigvis finder du her på siden et bredt udvalg af langgodsvogne med forskellige kapaciteter. På den måde kan du altså finde den vogn som passer perfekt til lige netop din virksomheds behov. Ja, det er faktisk muligt at købe langgodsvogne med en kapacitet på helt op til 2500 kg, så kan man få transporteret noget mere end med en traditionel trillebør.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe