Værktøjsvogne

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Køb en værktøjsvogn hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af forskellige værktøjsvogne. Vi tilbyder hurtig levering og 7 års garanti på alle vores produkter – hvilket naturligvis også gælder vores værkstedsvogne. Herudover kan du kontakte os på vores online chat, eller ringe til os, såfremt du har nogle spørgsmål til vores produkter eller andet vi kan hjælpe med.

Værkstedsvogn med skuffer

Er du på udkig efter en praktisk og funktionel løsning til opbevaring af værktøj og andre materialer, er en værkstedsvogn med skuffer oplagt til netop dette. Med skuffer i forskellige størrelser kan du nemt organisere og adskille dit værktøj efter størrelse og formål, så det er nemt at finde det, du har brug for, når du har brug for det. En værkstedsvogn med skuffer er også en god måde at holde dit værktøj rent og sikkert, da skufferne holder støv og snavs ude. Der findes forskellige typer af værkstedsvogne med skuffer, der passer til forskellige behov og budgetter, så du kan finde den perfekte løsning til dit værksted. Tag f.eks. et kig på vores værktøsvogn REPAIR med 12 forskellige skuffer, eller værkstøjsvognen REPAIR med 3 forskellige skuffer

Værktøjsvogn på hjul til værkstedet

En værkstedsvogn på hjul er en praktisk og fleksibel løsning til opbevaring af værktøj og andre materialer. Med hjulene kan du nemt flytte din værkstedsvogn rundt på værkstedet, så du altid har dit værktøj lige ved hånden, uanset hvor du arbejder henne. En værkstedsvogn på hjul kan også være en god måde at spare plads på, da den kan flyttes rundt og placeres væk fra arbejdsområdet, når den ikke er i brug. Alle vores værktøjsvogne har hjul for maksimal brugervenlighed for dig som bruger. Hjulene sikrer nemlig, at man enkelt og nemt kan transportere sit tunge værktøj. Det kan især være en fordel på større værksteder med forskellige arbejdsstationer. Har du meget værktøj? Så er vores værktøjsvogn APPEAR og værktøjsvognen EMERGE værd at kigge efter, da de begge er beregnet til større værktøj og maskiner. En lidt mindre vogn er hyldevognen MOVE, som også egner sig som værkstøjsvogn eller blot opbevaringsvogn. Vi har naturligvis også et stort udvalg af hyldevogne, hvis du ønsker at supplere med endnu mere opbevaringsplads. Ligesom du kan finde flere transportvogne og platformsvogne, hvis du skal transportere ting, der er større end det typiske værktøj.

Tilkøb værktøj til værktøjsvogne

Hvis du leder efter en samlet løsning med både opbevaringsplads og værktøj, så har du mulighed for at fylde skufferne på din værktøjsvogn med vores store udvalg af værktøjssæt. Værktøjet leveres i kasser, som passer til og let kan placeres i vognens skuffer. Du kan dog også sagtens købe værkstedvognene uden værktøj og blot bruge vognene som smart opbevaring til dit eget værktøj. Uanset om du tilkøber værktøj, vælger en vogn med mange eller få skuffer kan du dog være sikker på, at du hos os får en god, robust vogn, der kan holde til mange års brug i krævende miljøer.

Hurtig levering og online kundeservice hos AJ Produkter

Når du køber værktøjsvogne med hjul hos os, tilbyder vi altid hurtig levering. Herudover har vi konkurrencedygtige priser, og du har altid 14 dages returret. Hvis ikke du er sikker på, hvilken størrelse værktøjsvogn, der passer til dit hjem eller virksomhed, kan du kontakte os på vores online chat, så hjælper vi dig igennem beslutningsprocessen.