Sækkevogne gør hverdagen lettere

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Skal du vælge en stor eller lille sækkevogn?

Om du skal vælge en stor eller lille sækkevogn, kommer an på flere ting. Det første du kan overveje er, hvor meget og hvor tungt gods du skal flytte rundt på med sækkevognen. Kan du nøjes med en sækkevogn, der kan løfte omkring 75-90 kg eller skal du måske op og fragte 250 kg eller 300 kg? Udover belastningsvægten på sækkevognen, når den er i brug, kan du også overveje, hvor meget plads, du har til opbevaringen af vognen, når den ikke er i brug. En del af vores vogne kan nemlig klappes sammen, så de optager ekstremt lidt plads, når de ikke bruges.
Uanset om du er interesseret i at købe en stor eller en lille sækkevogn, kan du være sikker på, at der er taget højde for at vognen skal facilitere dine løft bedst muligt, være let at håndtere og kunne klare lidt af hvert, hvad angår kørsel i forskellige miljøer.

Letvægtssækkevogne i aluminium

Med en letvægtssækkevogn kan du koncentrere dig fuldt ud om at flytte tungt gods uden også at skulle bakse med en svær og upraktisk sækkevogn. Flere af vores sækkevogne er fremstillet i aluminium, hvilket giver vognene en let vægt men stadig stor styrke til at løfte. Jo mindre belastning du skal fragte desto lavere vægt, kan du også finde en sækkevogn i. Er en vogn med maks. belastning på 90 kg nok til dine formål, kan du få en aluminiumssækkevogn, der blot vejer 5,6 kg.

Sækkevogne med belastning mellem 250 kg og 300 kg

Skal du fragte helt tunge sager, er det især vigtigt med en sækkevogn til at aflaste dig og din krop. Den bedste sækkevogn kan derfor være én med belastningskapacitet på helt op til 250 kg eller 300 kg. Disse modeller er typisk produceret i stål, da det er med til at gøre vognene robuste og slidstærke. Desuden har de en ekstra kraftig lastplade, der nemt kan klappes op, når ikke sækkevognen er i brug. Ønsker du en lettere sækkevogn uden at gå på kompromis med styrken – så har vi også letvægtssækkevogne, der kan løfte op til 250 kg.

Sækkevogne med punkterfrie hjul

En sækkevogn med punkterfrie hjul kan være praktisk i flere situationer. Måske skal du transportere last i områder, hvor der er risiko for punktering? Det kan også være at den gode stødabsorberingsevne fra de massive gummihjul er lige, hvad du har brug for. De punkterfrie gummihjul fungerer bedst på lige flader uden for mange ujævnheder, men er til gengælde ideelle til rolig, stille gang – for eksempel indendørs på et lager el.lign. Skal du derimod bruge sækkevognen udendørs eller i varierende terræn, så er en vogn med luftgummihjul formentlig mere passende, da de har lettere ved at køre over udfordringer som for eksempel tærskler og kanter.

Sammenklappelig sækkevogn der er nem at tage med

En gang imellem kan det være smart at have en sækkevogn med sig fra sted til sted og her er en sammenklappelig sækkevogn rigtig praktisk. Er din Sækkevogn sammenklappelig vil det nemlig være nemt eksempelvis at tage den med bag i bilen eller varevognen, uden den optager unødigt plads. Hos os kan du nemt finde en foldbar sækkevogn der opfylder dine behov – vi har nemlig flere forskellige modeller. Se dem alle her på siden og find en sammenklappelig sækkevogn der passer dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeVærktøjsskabe