Robust sækkevogn til enkel transport

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Sækkevogne der gør tunge løft lette

Her på siden finder ud vores udvalg af solide sækkevogne, som gør alle tunge løft meget lettere. En sækkevogn er god at have på værkstedet, hos transportfirmaer, flyttefirmaer og andre virksomheder, som dagligt håndterer mange tunge løft. Med en sækkevogn skåner man ryggen og arbejder samtidig mere effektivt, da man kan flytte et større antal pakker, eller en større vægt af gods, på én gang. Noget der ellers kan være tidskrævende og hårdt for kroppen, hvis man skal gøre det samme ved håndkraft. Find en sækkevogn der passer dig her på siden og læs mere om de forskellige typer herunder.

Find en sækkevogn der passer dine behov

Der findes mange forskellige typer sækkevogne, som hver især dækker forskellige behov. Hvilken sækkevogn du skal vælge, afhænger derfor helt af, hvad du skal bruge den til. Vi har flere forskellige typer, så der er helt sikkert en sækkevogn der passer dig. Vi har både traditionelle sækkevogne, trappesækkevogne, foldbare sækkevogne, dækvogne og sækkevogne til gasflasker. Du finder dem alle her på siden og vil du læse mere, kan du enten klikke på den enkelte model, eller læse med herunder, hvor vi informerer om udvalgte typer af sækkevogne.

Traditionel alu sækkevogn eller stål sækkevogn

En traditionel sækkevogn er nok den mest kendte og almindelige sækkevogn, som kan bruges et utal af steder. Det er en solid sækkevogn som kan tåle hårdhændet behandling og blandt andet er en stor hjælp på lager, værksted, eller i industrien. Vores stål og alu sækkevogne kan holde til forskellige vægtbelastninger, så tag et kig på hver enkelt model og find den, der kan holde til det, du skal fragte. Generelt kan en alu sækkevogne holde til mindre vægt, men til gengæld er den let at fragte rundt. Du finder både faste sækkevogne og sækkevogne med en platform, der kan indstilles i højden. Fælles for alle vores sækkevogne er, at de er ergonomiske og lette at håndtere.

Sækkevogn til trapper – oplagt til flytning

At bære tunge ting op og ned ad trapper er anstrengende – det ved alle der har prøvet at flytte ind eller ud af et etagebyggeri. Derfor er en sækkevogn til trapper - også kaldet en 3 hjulet sækkevogn, en rigtig smart løsning, når du skal fragte noget tungt op eller ned. En trappesækkevogn er designet til formålet og har 3 hjul på hver side, for at gøre det nemt at køre med vognen på trappetrinene. En sækkevogn til trapper kan med fordel bruges til flytning, hvor du effektivt kan flytte flere tunge kasser på en gang, både op og ned ad trapper. På den måde bliver det hele meget lettere, samtidig med at du skåner din ryg, når du bruger en trappevogn.

Sammenklappelig sækkevogn der er nem at tage med

En gang imellem kan det være smart at have en sækkevogn med sig fra sted til sted og her er en sammenklappelig sækkevogn rigtig praktisk. Er din Sækkevogn sammenklappelig vil det nemlig være nemt eksempelvis at tage den med bag i bilen eller varevognen, uden den optager unødigt plads. Hos os kan du nemt finde en foldbar sækkevogn der opfylder dine behov – vi har nemlig flere forskellige modeller. Se dem alle her på siden og find en sammenklappelig sækkevogn der passer dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeVærktøjsskabe