Fleksibel transport og løft med en sammenklappelig sækkevogn

Mangler du de perfekte sammenklappelige sækkevogne til effektiv og praktisk transport af tungt såvel som let gods? Så tag et kig på vores sortiment af robuste sækkevogne, der let kan klappes sammen og tages med på farten - nemt og ligetil. På den måde kan du hurtigt klappe sækkestolen ud igen, når I er fremme ved jeres destination og skal transportere varerne fra fragtvognen og til den ønskede lokation.

Skån kroppen med en foldbar sækkevogn i høj kvalitet

Med en sammenklappelig sækkestol fra AJ Produkter kan du nemt løfte varer og gods uden at beskadige din ryg eller lænd. Vores foldbare sækkevogn kommer i mange forskellige modeller og varianter, der passer til forskellige behov og arbejdsmiljøer. Vælg fx mellem modeller med henholdsvis luftgummihjul eller massive punkteringsfrie gummihjul, der er er beregnet til henholdsvis sarte underlag og mere rå arbejdsmiljø, hvor der kan ligge søm, glas eller værktøjer.

Få en foldbar sækkevogn til lige dine behov

Vores sammenklappelige sækkevogne kan hurtigt foldes fra en stor vogn til en lille sammenklappelig sækkevogn på ingen tid. De kan løfte alt fra 75 kg op til 200 kg alt efter hvilken model, du vælger. Vores sækkevogn i aluminium er modellen med den højeste vægtkapacitet, hvilket gør den særdeles egnet til virksomheden, der har brug for et effektivt redskab til at løfte tunge varer. Den foldbare sækkevogn har opklappelig lastplade og teleskopstel, der gør den endnu mere pladsbesparende og ideel til dig, der skal have en fleksibel og praktisk sækkevogn.
Vognen er perfekt som bagagevogn med sit solide bøjlehåndtag og to mindre håndtag, der sikrer, at du altid har godt fast i vognen under transport. Når vognen står oprejst, letter hjulene let fra gulvet, hvilket forhindrer vognen i at flytte sig, Du kan derfor flytte tungt gods sikkert og med ro i maven, hvis du forlader din vogn.

Find en sammenklappelig sækkevogn der matcher dine ønsker

Uanset hvilken sammenklappelige sækkevogn, du har brug for, vil du med sikkerhed kunne finde en vogn i vores sortiment, der matcher dine behov. Du kan læse om den enkeltes vogn specifikationer inde på den enkelte side og finde lige præcis den vogn, der passer bedst til behovene i din virksomhed. Har du spørgsmål til vores vogne, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.