Skån kroppen med en vogn til gasflasker

Skån din ryg og krop, når du skal transportere glasflasker på arbejdspladsen. Med en vogn til glasflasker fra AJ Produkter kommer du nemt fra A til B med de tunge gasflasker uden at skade din krop. De fleksible vogne har plads til to gasflasker – forskellen ligger kun i design og i størrelsen på vognene og dermed vægtkapaciteten. Med deres ergonomiske håndtag er du sikret nem og ligetil styring, samt et design der er fremstillet til at skåne og aflaste din krop mest muligt under transporten.

En vogn til glasflasker til ethvert behov

Gasflaskevognene er praktiske og enkle og er fremstillet med stødabsorberende gummihjul, så de nemt og ubesværet kommer over dørtærskler og dørkarme. Vores lille model i målene 420x1060x260 mm er udstyret med en praktisk sikkerhedskæde, der holder gasflaskerne sikkert fastmonteret under transporten. Den er desuden meget robust, langtidsholdbar og er fremstillet i pulverlakeret stålrørskonstruktion, der gør transporten af gasflasker ekstra bekvem og fleksibel.
Vores store model måler 550x1200x300 mm og er designet med en praktisk og lettilgængelig stålskuffe, der er monteret foran gasflaskevognen. Her kan du have værktøj eller andre vigtige arbejdsredskaber lige ved hånden, så de altid er tæt på vognen, når du skal bruge dem. Vognen kan både leveres med luftgummihjul eller massive, punkteringsfrie hjul, som den lille model også er udstyret med. Det er helt op til dig og dine behov, hvilken vogn til gasflasker du skal vælge.

Hvilke hjul skal du vælge til din vogn til gasflasker?

Luftgummihjulene er bløde og skånsomme på sarte underlag, mens de massive hjul er bedre egnet til arbejdsmiljøer, hvor der kan ligge skarpe genstande som ødelagte glas, søm, værktøj mm. Arbejder du på lager, værksted, eller i industri vil vi derfor anbefale massive hjul for længere holdbarhed og beskyttelse.
Så er du sikret, at din vogn ikke punkterer og kan holde i mange år, uanset hvilket underlag vognen bliver anvendt på. En anden fordel ved de massive gummihjul er, at de er utrolig lydsvage, hvilket bidrager til en behageligere arbejdsdag, hvis du skal transportere mange flasker i dit arbejde hver dag.