Køb en rampe for let kørsel og transport

En rampe kan vise sig nyttig i mange situationer. Derfor tilbyder vi i AJ Produkter flere slags til forskellige formål. Med dem får du maksimal funktionalitet og fleksibilitet, der kan gøre en forskel for din arbejdsdag. Er du i tvivl om, hvilken rampe du skal bruge? Så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige. Kontakt os i vores onlinechat eller over telefonen, hvor vores kompetente team sidder klar til at guide dig. Vi lover konkurrencedygtige priser, så du trygt kan handle hos os. Altid med 14 dages retur og 7 års garanti på alle produkter.

Find den optimale rampe til dine formål

Når du skal identificere den rigtige rampe, er det selvfølgelig først og fremmest nødvendigt at kigge på, hvilke køretøjer der skal køre over denne rampe. Er det f.eks. i forbindelse med aflæsning og pålæsning af gods på en lastbil eller varebil, at behovet for en rampe opstår? Så har vi en hel ideel læsserampe, hvor sækkevogne og lignende nemt kører op og ned. Uanset hvilken rampe, du ender med, kan du vide dig sikker på, at vores ramper er i god kvalitet. Alle ramperne er designet med funktionalitet og sikkerhed i fokus. Det ses blandt andet ved, at flere varianter har forhøjede kanter og skridsikker overflade. Det sikrer nemlig, at man ikke skrider på rampen, hvilket især er vigtigt når man håndterer stort og tungt gods. For at være helgarderet mod skader, anbefaler vi dog altid, at man har udstyr til førstehjælp i nærheden.

Rampe til trailer og opkørsel

Har du brug for en rampe til at hjælpe med fragt af diverse køretøjer, så er en opkørselsrampe undværlig. Med sådan en rampe kan du nemt laste køretøjerne på en trailer, lastbil e.l. Rampen fungerer nemlig sådan, at der laves en lille opkørsel til hvert hjul, sådan at man kan skubbe eller køre køretøjet på traileren. Derfor kan den altså bruges til mange forskellige ting – om det er en havetraktor eller el trækkere. Du finder endda opkørselsramper med en særlig høj maks. belastning på op til 4000 kg, sådan at den holder til de fleste formål.

Hurtigt videre med en rampe til dørtrin

En rampe til dørtrin, gør transport over dørkarm, tærskler og lignende en del nemmere. Med en rampe kan kørestole og diverse vogne klare dørtrin uden bøvl og baks med at løfte. Derfor er en rampe en væsentlig investering alle steder, hvor der er høje dørtrin – uanset om det er på lageret, kontoret eller butikken. I vores sortiment finder du forskellige modeller, så det er blot at finde den, der passer bedst til dørtrinnet. Skal rampen bruges i industrien, hvor f.eks. værktøjsvogne og plukvogne kører hyppigt, er det formentlig en god idé med en kraftig, skridsikker model. Hvor en mere simpel model kan fungere, hvis rampen kun skal anvendes lejlighedsvist.

Smarte løsninger og stort sortiment i AJ Produkter

AJ Produkter tilbyder et bredt udvalg af smarte løsninger og hjælpemidler til alle arbejdspladser, heriblandt, ramper, vogne og hjul. Produkterne er designet til at gøre det nemmere, mere sikkert og effektivt at komme rundt på arbejdspladsen. Vi har gjort det nemt og hurtigt at finde alt det inventar, du har brug for, her på webshoppen. Skulle der alligevel opstå spørgsmål, eller ønsker du vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for personlig rådgivning.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe