Opkørselsramper

Hvis der skal fragtes diverse køretøjer, skal man bruge en opkørselsrampe. Disse tillader at man nemt kan laste køretøjerne på en trailer, lastbil eller noget helt tredje. De fungerer sådan, at der laves en lille opkørsel til hvert hjul, sådan at man kan skubbe eller køre køretøjet på traileren. Derfor kan de altså bruges til mange forskellige ting, om det så er en havetraktor eller andre køretøjer. Du finder endda opkørselsramper med en særlig høj kapacitet, sådan at den holder til de fleste formål. Her er det muligt at vælge mellem kapaciteter som 400 kg og 1000 kg, hvilket betyder du har muligheden for at vælge den som passer bedst til dine behov. En med mindre kapacitet er nemlig også mere letvægt og kan derfor være et godt valg, hvis du alligevel ikke skal bruge helt op til 1000 kg.

Ramper til gods

Til aflastning og pålæsning af gods på lastbil eller varebil er en rampe essentiel. Den tillader nemlig at man kan bruge en sækkevogn, traller eller anden transportvogn til at transportere ud og ind. Derved kan man altså både læsse gods på og af bilen på en effektiv måde. Har man med større gods at gøre kan en palleløfter også være et godt redskab til formålet, trods denne ofte kan være problematisk at få ind i køretøjet. Det afhænger derfor meget af din virksomheds behov og daglige processer. Desuden er vores ramper til gods lavet i en god kvalitet, men forhandles alligevel til nogle særdeles konkurrencedygtige priser. De er lavet med funktionalitet og sikkerhed i øjemed og kan derfor fås med forhøjede kanter og en skridsikker overflade. Det sikrer nemlig at man ikke skrider på rampen, hvilket er vigtigt når man håndterer stort og tungt gods. For at være helgarderet mod sådanne skader, anbefaler vi at man har en førstehjælpskasse ved hånden.

Tærskelbroer til virksomhed

En tærskelbro kan bruges til flere forskellige formål. De er lavet således at de fungerer som en bro over tærskler som dørkarmen og lignende. Det tillader derfor man kan køre over disse med en ladvogn eller plukvogn, uden at skulle løfte den over karmen. Samtidig bruges de også til at gøre lokaler mere handicapvenlige. Det er derfor et redskab som kan bruges i industri såvel som butik og kontor, hvor det er nødvendigt at give bedre adgang til folk i kørestol. Desuden kan de også bruges som bro over ledninger og er endda skridsikre.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe