Formindsk arbejdsskader og øg effektiviteten med lasteramper

Skal du eller din virksomhed løfte, bære eller flytte på gods af høj vægt? Uanset om det er på tværs af lageret, eller ud af lastbilen kan disse arbejdsopgaver resultere i unødvendig stres og belastning af kroppen. Måske har du har et køretøj, som skal op på en trailer, hvilket uden redskaber kan være en umulig opgave. Derfor prioriterer vi hos AJ Produkter at finde løsninger til dig og dine medarbejdere, så du kan arbejde både ergonomisk og mere effektivt.
En af disse løsninger er vores udvalg af lasteramper. Ramperne gør det nemmere at transportere gods effektivt uden at belaste dine medarbejderes kroppe. Med en lasterampe sørger du for dine medarbejderes sikkerhed, samt at jeres arbejde gøres færdigt hurtigere og nemmere. Ved at investere i en lasterampe vil du på længere sigt mindske arbejdsskader og sygedage, samt få en mere produktiv og effektiv arbejdsplads.

Stort udvalg af ramper i høj kvalitet

Vores ramper er lavet af høj kvalitet. Alle modeller har en riflet overflade, hvilket sikrer et bedre greb, som gør, at det er nemmere at kontrollere dine vogne og køretøjer. Hvis du vil have mere sikkerhed, kan du også få ramper med skridsikkerhed samt kanter. Ramperne er lavet af aluminium og kan fås i flere design som buet eller lige. Disse ramper er bedst egnet til lastbiler, trailere eller kantsten. Med vores udvalg har du mere fleksibilitet til at finde lige netop den rampe, du har brug for.

Find den rette rampe til dine behov

Vores lasteramper kommer i forskellige former, der kan bruges i et hav af situationer. Derfor bør du, før du vælger en rampe, overveje hvilket behov din rampe skal opfylde. Hvis du har brug for ramper, der egner sig godt til tungt gods eller køretøjer, har vi ramper, der kan klare op til 4000 kg. Har du brug for en rampe egnet til lettere gods, kan du finde ramper i vores sortiment, der kan bære 200 kg. Det betyder, at du altid kan finde en rampe i vores udvalg, der matcher dine specifikke behov. Ved at finde den rette rampe sørger du for, at din rampe altid kan bruges, lige meget hvilket gods du har.

Gør din arbejdsplads mere handicapvenlig med vores lasteramper

Ved at bruge vores ramper kan du skabe et bedre miljø for dine medarbejdere, kunder eller andre besøgende som fx kørestolsbrugere. For en moderne virksomhed er det vigtigt at tænke på alles behov. Derfor bør du overveje, hvordan du kan gøre det nemmere for alle. Det kan du med vores ramper, så din arbejdsplads bliver en arbejdsplads for alle.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe