Sikkerhed på arbejdet

Trafikspejl øger sikkerheden

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge trafikspejle til at øge sikkerheden. Det behøver såmænd ikke være til professionelt brug, men særligt her er det praktisk. Hvis man har en indkørsel med mange daglige leverancer, er det essentielt med et trafikspejl. Med disse kan man nemlig hurtigt identificere om der kommer en anden bil om hjørnet. Dertil kan det faktisk også være praktisk til, hvis man kører med palleløftere eller andre køretøjer. Derfor har det altså mange anvendeligheder – og du kan endda vælge mellem et stort udvalg hos os. Vi forhandler nemlig mange forskellige trafikspejle, som kan bruges til alverdens gøremål. Desuden kan du finde disse til særdeles fornuftige priser. Vi forhandler flade trafikspejle, samt trafikspejle i 180 grader og 360 grader, så du kan altså finde alle slags spejle lige her.

Trådvægge til beskyttelse

Hvis du har noget inventar, som kræver beskyttelse, er det helt oplagt med en trådvæg. De kan beskytte inventar mod tyveri, men også bare sørge for uvedkommende ikke kommer i kontakt med inventaret. Dette kan være praktisk hvis man har en tøndepalle stående, som indeholder tønder med farlige væsker. Så du kan endda bruge disse til at beskytte både medarbejdere og besøgende. De kan købes i mange forskellige størrelser, sådan at du kan få indhegnet både stort og småt. Det er en utrolig økonomisk løsning til at indhegne genstande, da de forhandles til gode priser.

Førstehjælpskasser til virksomheden

Alle er enige om, at det er vigtigt at opretholde et sikkert arbejdsmiljø. Det kan gøres ved brug af påklædning og udstyr, men også med diverse andre produkter. Til det formål forhandler vi produkter til afspærring, spejle, trådvægge og meget mere. Dog er disse produkter lavet til at forhindre skader, og kan derfor ikke bruges efter ulykken er sket. Til dette formål kan vi i stedet anbefale en førstehjælpskasse af højeste kvalitet. Når man har en førstehjælpskasse hængende, kan man trygt arbejde, velvidende at man har de nødvendige produkter, hvis uheldet sker. En førstehjælpskasse kan altså bidrage til et bedre arbejdsmiljø, og samtidig har det også en signalværdi, som siger at man tager sig af sine ansatte. Enhver virksomhed bør altid have en førstehjælpskasse ved hånden, sådan at man kan vise, at man værdsætter sine medarbejdere. Desuden kan de købes til fornuftige priser hos os, og du kan derfor få denne ekstra sikkerhed for en lav pris.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe