Skilte & afmærkning

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Har du brug for afmærkning af vigtige informationer på arbejdspladsen? Så har vi et stort udvalg af selvklæbende advarselsskilte, der både kan advare, påbyde og informere medarbejdere og besøgende, der opholder sig i området. Det kan fx være et advarselsskilt om elektrisk spænding, brandfare, brandalarmknap, glat gulv mm, eller informationsskilte som hvor man kan finde en hjertestarter, nødudgange, brandslukker og lignende.
Det er også en oplagt måde at fortælle besøgende om regelsættene på lokationen. Du kan fx få et selvklæbende skilt, der fortæller de besøge, at der ikke må tales i mobiltelefon, at de skal anvende høreværn/beskyttelseshjelm, ikke må ryge eller at der er adgang forbudt for uvedkommende, når de nærmer sig bestemte døre. Med disse advarselsskilte øger du både sikkerheden i arbejdsmiljøet, samtidig med at du yder en service for besøgende, der ikke nødvendigvis er bekendte med regelsættene og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på stedet.Selv medarbejdere, der har arbejdet på en arbejdsplads i mange år, kan have dage hvor de ikke er opmærksomme eller har glemt specifikke regler i bestemte områder på arbejdspladsen. Derfor er advarselsskilte og skiltning på arbejdspladsen altid en god foranstaltning at have, da skiltene hurtigt fanger medarbejderes og besøgendes opmærksomhed.
På den måde sikrer du dig bedst muligt mod uheld, ulykker eller uheldige situationer, hvor medarbejdere eller gæster uagtsomt bryder reglerne på den lokation, de færdes på. Det skåner både arbejdsgiver, medarbejdere og besøgende for en masse bøvl og uheldige situationer, der nemt kunne have været undgået med praktiske påbuds-, informations-, og advarselsskilte. Vi har ikke kun et stort udvalg af advarselsskilte i vores sortiment. Vi har også magnetiske informationstavler i 10-pak, der kan bruges til markering på hylder og gavle på lagere, værksteder mm. Vil du markere fare eller gøre færdende opmærksomme på deres omgivelser, kan du også købe praktisk selvlysende tape eller sort/gul advarselstape.
Du kan også finde magnettape og farverige mærkater, der er lette at skrive på, hvis du skal have overblik over gods og varer til statusoptælling på pallereoler. Uanset hvad du har brug for, så har vi afmærkninger, der passer til lige jeres behov i jeres virksomhed.
LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe