Svejseskærme og støjskærme

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Fordele ved svejseskærme

Hvis man udfører svejsearbejde, er det essentielt at have en svejseskærm. De er nemlig lavet specifikt til at beskytte forbipasserende mod arbejdet herfra. Når det kommer til svejsearbejde, kan der nemlig opstå mange og alvorlige skader, hvis man ikke bruger den rette beskyttelse. Medarbejdere kan risikere diverse sår og skader på øjnene, men også omkringliggende maskiner er i farezonen. Over længere tid vil maskinerne nemlig tage skade af de mange gnister. De er jo glødende varme og kan derfor volde stor skade på et menneske, såvel som maskiner. Derfor udgør svejseskærme et fuldkommen essentielt redskab til maskinbeskyttelse, hvor der svejses. Det er nemlig et spørgsmål om både menneskelig sikkerhed og at beskytte sit inventar. Dertil har du også flere forskellige muligheder når du vælger svejsevæg. Nogle er uden hjul, mens andre er med. Valget afhænger naturligvis meget af hvordan den skal bruges. Hvis der kun svejses et sted, er hjul måske ikke nødvendigt, ser du derimod grund til at flytte på væggen kan det klart anbefales med hjul.

Svejseskærme til gode priser

Her på siden finder du flere muligheder indenfor svejsevægge. Det inkluderer altså forskellige niveauer af kvalitet og egenskaber, men også udseende. Vores mere kostelige varianter indeholder ekstra beskyttelse, mens de mere prisvenlige udgør et praktisk redskab til beskyttelse fra svejsning, men til en god pris. Derved afhænger valget af hvor meget svejseskærmen udsættes for på en daglig basis, samt hvor stort et område der skal beskyttes. Det er nemlig også muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser, hvilket gør det nemt at vælge den, som passer helt perfekt til jeres behov.

Effektive støjskærme

Lige meget om det er til kontor eller værksted kan det være brugbart med en støjskærm. På værkstedet kan der være larmende maskineri man gerne vil værne sig mod. Selvom lyden måske ikke er lige så voldsomt på et kontor, er der ofte gode grunde til at formindske støjniveauet. Måden hvorpå støjskærmene er designet gør det muligt af afskærme skriveborde fuldstændig. Det tager ikke alt lyden, men det gør en markant forskel. Har virksomheden et loungeområde til loungemøbler er dette også noget man kan bruge en støjskærm til. Så kan man sidde i modulsofaer og lænestole uden at blive forstyrret af kontorets øvrige larm. Derved kan støjskærme altså skabe områder hvor medarbejdere kan få ro til enten at slappe af eller have samtaler.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe