Butiksinventar og butiksindretning

Alt i butiksinventar

Vi tilbyder et stort udvalg af butiksinventar som kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af din butiksindretning. Siden 1975 har vi haft fokus på at blive den førende postordre virksomhed indenfor butiksinventar, kontormøbler, konferencemøbler, lagerinventar og meget mere. Vores mål er at give dig produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkter, der er elegante, holdbare og hjælper din virksomhed med at udføre de nødvendige funktioner mest optimalt. Vores sortiment er stort og det gør, at vi kan servicere bredt, når det kommer til butiksindretning. Vi tilbyder butiksinventar og tilbehør til både store og små butikker, som ønsker en ny eller opdateret indretning. Vores sortiment omfatter alt fra reoler, til indkøbskurve og vogne. Vi har derudover også et stort udvalg af skilte til både indendørs og udendørs brug.

Brug butiksinventar som en strategisk del af butiksindretningen

Vil du gerne øge salget i din butik, så kan du bruge dit butiksinventar til at nå målet. For at skabe mersalg i din butik, er det vigtigt at du placerer produkterne strategisk. Forskellige typer produkter bør udstilles på forskellige måder, og det kræver ofte flere typer af display-løsninger. En nem måde at udstille varer på er med butiksreoler, der fås i mange størrelser og kan stå op ad væggen langs rummet, eller placeres midt i rummet for at skabe spændende miljøer. Det smarte ved reolerne er, at de nem kan udvides med påbygningssektioner. En anden mulighed for at udstille varer er eksponeringskurve. Ved hjælp af disse kurve kan du på en bekvem måde fremhæve produkter og skabe mersalg.

Brug kurve i dit butiksinventar

Hos AJ Produkter finder du flere typer af kurve til eksponering af forskellige produkter. Vi har både trådkurve til uafhængig positionering og stabelbare kurve, der kan tilpasses efter behov. Kurvene er lavet af tråde, hvilket gør at indholdet vises fra alle vinkler. For maksimal fleksibilitet kan du vælge dem med hjul, hvilket er en bekvem mulighed, hvis du ønsker at eksponere produkterne i din butiksindretning udendørs. På den måde kan du nemt flytte dem mellem indendørs og udendørs, alt efter om du har åbent eller lukket. Ved at have produkter synliggjort udenfor kan du lokke kunderne ind. Skilte uden for butikken er også meget effektivt, hvis du ønsker at formidle budskabet til kunderne, allerede før de kommer ind. De er den perfekte løsning, når du ønsker at kommunikere tilbud og kampagner og lokke kunder ind fra gaden. Vi har også vægmonterede skilte løsninger der både kan bruges inde og ude. De giver en god mulighed for at dele informationer og er velegnede til alt fra reklamer til åbningstider.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe