Magnetiske rammer og plastbeskyttelse til skilte i høj kvalitet

Har du tilbuds- eller oplysningsskilte stående ude foran din butik, cafe, restaurant eller anden arbejdsplads? Så husk at beskytte indholdet af dine skilte med praktisk plastbeskyttelse, så indholdet på dit skilt – eller skiltet i sig selv - ikke bliver ødelagt. Det er utrolig vigtigt at have sine udendørs skilte beskyttet mod vind og vejr, da skiltet ellers hurtigt bliver kedeligt at se på.
Ligeledes er du ikke garanteret, at skriften på dit skilt stadig står pænt og tydeligt efter et regnskyl – og det er en skam, da budskabet på skiltet dermed går tabt. Det resulterer i værste fald af tab af kunder og dermed tab af indtægt. Derfor er plastbeskyttelse til dine udendørs tilbudsskilte det sidste, du må gå ned på, som virksomhedsejer der er afhængig af at fange opmærksomheden og interessen fra forbigående.

Effektiv beskyttelse med magnetiske rammer og plastbeskyttelse fra AJ Produkter

Med plastbeskyttelse og magnetiske rammer sørger du for, at dine udendørs skilte holder længe og leverer det budskab, som er vigtig for din forretning. Det kan både være tilbud, vigtig information, åbningstider, menukort mm. Udendørs skilte er med til at fremme salget i forretninger, fordi de trækker kunder ind fra gaden, der bliver fanget af skiltets budskab eller tilbud.
Derfor er det også vigtigt for virksomheden, at skiltet bliver passet godt på. Kan de forbigående ikke læse skiltet, fordi teksten er tværet ud, så går de med stor sandsynlighed videre, hvilket resulterer i tabte penge for virksomheden. Det ved vi hos AJ Produkter er det sidste, man ønsker, som selvstændig, og derfor har vi et varieret udvalg af magnetiske rammer og plastbeskyttelse, der sikrer, at dine udendørs skilte er godt passet på i al slags vejr.

Hvorfor vælge en magnetramme fremfor normal plastbeskyttelse?

En af fordelene ved at vælge en magnetramme fremfor konventionel plastbeskyttelse til skilte er, at de magnetiske rammer er selvklæbende. Det er derfor ingen sag, at få magnetrammerne hurtigt på skiltet. Den perfekte løsning til virksomheder hvor informationstavlen skiftes hyppigt, som fx i restauranter og i butikker, hvor man har ”dagens ret” eller ”dagens tilbud”.
Vores plastbeskyttelse fås i forskellige størrelsesdimensioner. Du kan derfor gå på opdagelse i vores udvalg og vælge lige præcis de plastrammer, du har brug for, til dine behov. Uanset om du vil have konventionel beskyttelsesplast eller magnetiske rammer, så har vi plastbeskyttelse til lige dine behov i vores sortiment.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe