Miljø

Et velfungerende virksomhedsmiljø

Det vil være en god ide at investere i produkter, som både kan forbedre virksomhedens indendørs miljø og virksomhedens udendørs miljø. Heldigvis, så forhandler vi her hos AJ Produkter en masse forskellige former for produkter, der kan være med til at skabe et formidabelt miljø, som gør, at ens medarbejdere har det godt. Dette gælder også de kunder, som enten kommer ind i virksomheden for at købe jeres produkter eller kommer grundet et møde.

Produkter til et godt miljø

Vi sælger her hos AJ Produkter en masse slags produkter til et godt miljø. Vi forhandler for eksempel en masse forskellige slags affaldssækkevogne og affaldssækkestativer. Hvis du ønsker at købe en affaldssækkevogn, hvor der kan være 125 liter i en hvid farve, der er flot og enkel med fire gummihjul, så er du kommet til det rigtige sted. Hvis du køber en affaldssækkevogn, så har du nem mulighed for at transportere den frem og tilbage mellem affaldsstativer og containere. Vi forhandler desuden også rengøringssæt, fugt- og vådmopper og dispensere til miniruller. Med vores rengøringssæt, får du et komplet sæt, hvor rengøringssættet indeholder en rengøringsvogn, en 25-liters spand, en presse, et teleskopskaft og en moppe. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten, trods produkternes billige pris. Derfor får du en teleskopskaf af aluminium og mikrofibermoppe, så du kan rengøre uden de største problemer. Det er også vigtigt, at I husker at rengøre under jeres stoleunderlag og jeres fodstøtte.

Miljø produkter til billige priser

Hos AJ Produkter forhandler vi produkter til billige priser, hvilket betyder at du kan få det hele på én gang, når det kommer til kontortilbehør. Det ville være ærgerligt, hvis du modtager kunder og hele virksomheden ser beskidt og rodet ud, fordi du ikke fik købt produkter, der kan være med til at skabe et indbydende miljø til både kunderne, men i særdeles også til dine medarbejdere. Med vores lave priser og vores produkters kvalitet, er der ingen undskyldning for ikke at have et rengøringssæt og affaldssække, så I kan få rengjort, når det bliver en nødvendighed. Dette gælder også, når det kommer til vores andre produkter. Du kan for eksempel købe et ur til dine medarbejder, så de kan se hvad klokken er. Dette produkt er også funktionsdygtigt og af bedste kvalitet. Du er mere end velkommen til at kigge vores sortiment igennem.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe