Affaldssortering

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Køb affaldssortering til gode priser

Hos AJ Produkter er vi eksperter i affaldssortering. Derfor har vi et stort udvalg, der kan gøre sorteringen på din arbejdsplads nemmere. Find affaldssortering i forskellige designs, størrelser og farver her på siden. Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning. Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe gennem på online chat og i telefonen.

Let affaldshåndtering på lageret og værkstedet

Hold arbejdspladsen ren og sikker med affaldssortering – helt uden besvær. Det er bare at vælge det system fra sortimentet, der giver allerbedst mening for din arbejdsplads. Ofte er et lager og et værksted fyldt med en masse værktøj eller varer, og her bør affaldssortingen ikke stå i vejen. Et affaldssorteringssystem på hjul kan derfor være den ideelle løsning. Skub nemt og hurtigt affaldet væk, hvis der skal være fri passage eller rykkes rundt på tingene. I AJ Produkter går vi højt op i bæredygtighed og at sikre kvaliteten på vores produkter. Derfor får du 7 års garanti på alt til affaldssortering, hvis det mod forventning ikke skulle holde. Udover affaldssortering til lager og værksted kan du her på hjemmesiden også finde et stort udvalg af andre produkter, der kan hjælpe med at holde orden på arbejdspladsen. Hvad med f.eks. rengøringsvogne til kontoret eller vasketøjsposer til omklædningen.

Billig affaldssortering i topkvalitet

Vil du gerne implementere eller optimere affaldssorteringen på dit lager eller værksted uden at det vælter budgettet? Så kan det være en idé at overveje en pakkeløsning, hvor du får mængderabat og samtidig slipper for at ende op med et system, der ikke passer sammen. Pakkeløsningerne faciliterer nem affaldshåndtering med låg eller beholdere i forskellige farver alt efter hvilken slags affald, de er til. Det kan især være rart, hvis affaldssorteringen enten skal gå hurtigt eller skal gøre opmærksom på, at det er her, man skal smide sit affald ud. Behøver affaldssorteringen ikke at være helt så gennemslagskraftig, kan du også købe mærkater til affaldssortering, som let kan klistres på og viser hvilken beholder der til pap, papir, plast osv.

Derfor skal du investere i affaldssortering

Når du vælger at investere i affaldssortering, er det selvfølgelig frem for alt et miljøvenligt valg. Men derudover er det faktisk også blevet et krav, at virksomheder skal affaldssortere. Der er helt sikkert allerede en form for affaldsløsning på din arbejdsplads i dag. Supplér den eksisterende løsning med flere beholdere eller vælg om, du vil købe et nyt, samlet system her fra siden. Det behøver nemlig ikke at være den helt store omvæltning at investere i, at affaldssorteringen spiller 100%. Gå på udkig her på siden i vores store sortiment – så får du let og hurtigt styr på affaldet på din arbejdsplads.

Find alt til affaldssorteringen hos AJ Produkter

Måske du i forvejen har en idé om, hvordan affaldssorteringen på din arbejdsplads skal være og hvilke behov, der er. Så kan du let klikke rundt her på siden og finde frem til det – men du kan også lade dig inspirere af produkterne her på siden eller i vores store blogunivers, hvor vi giver masser af tips og tricks til affaldssortering på arbejdspladsen. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her på vores online chat eller over telefonen, hvor vi sidder klar alle hverdage. Og husk – der er altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle vores produkter – også affaldssortering.