Affaldssorteringsspande

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Stort udvalg af beholdere og spande til affaldssortering

Engang lagde man alt affald i den samme beholder, men de sidste mange års arbejde med at øge genanvendelsen af materialer har betydet, at man i dag både på arbejdspladser og i hjemmet har brug for flere forskellige affaldssorteringsspande.
For at kunne sortere de mange forskellige typer af materialer til bortskafning har man brug for mange beholdere, således at tingene ikke blandes sammen, men sorteres korrekt og dermed har bedre vilkår for genanvendelse.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af beholdere og spande til affaldssortering på arbejdspladsen, i institutioner og mange andre steder, og hos os kan du med sikkerhed finde de beholdere, der passer til jeres behov.

Store og små affaldssorteringsspande og beholdere

Er der tale om en stor arbejdsplads, kan der være behov for store affaldssorteringsspande, mens det på en lille arbejdsplads eller eksempelvis en institution kan være tilstrækkeligt med små affaldssorteringsspande. Ikke alle beholdere behøver være lige store, og mange vil erfare, at det kan være nyttigt med en større beholder til plast og en mindre til metal, for vi smider langt mere plast ud end metal.

Sorteringsskraldespande til skraldespand system

Sorteringsskraldespande er altså en nødvendighed både på arbejdspladsen, i institutionen og i boligforeningen. Også haveforeninger skal snart i gang med at sortere, og her har man altså også brug for et system til affaldssortering, således at glas, metal, plast og bioaffald ikke kastes i den samme beholder.

Affaldsspande til sortering af affald

Affaldsspande til sortering af affald kan også være praktisk på eksempelvis et lager, således at affaldet sorteres med det samme og man ikke smider alt i den samme beholder og efterfølgende skal sortere det.

Affaldssorteringsspande i plast og metal

Affaldssorteringsspande ses meget ofte i hård plast. Her er der tale om et særdeles holdbart materiale, som er let at håndtere for både arbejdspladsens medarbejdere men også for renovationsarbejderne. Affaldssorteringsspande i plast er desuden lette at rengøre, og rengøring må der til en gang i mellem, særligt hvis der er tale om eksempelvis beholdere til metal og glas, hvor der kan sidde rester af sodavand, syltetøj eller andre madvarer.
Hos AJ Produkter finder du en lang række forskellige affaldsbeholdere, og her kan du med sikkerhed finde din nye affaldssorteringsspand. Se vores store udvalg her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar ti at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe