Affaldssorteringspande

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Køb affaldssorteringsspande hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af forskellige affaldsbeholdere. Vi tilbyder hurtig levering, kundeservice på vores online chat samt syv års garanti på alle vores produkter – dette gælder naturligvis også vores affaldsbeholdere. Hvis du har nogle spørgsmål til nogle af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores online chat.

Affaldssortering under vask

I affaldssortering under vask kan man fx sortere madaffald, almindeligt restaffald og genanvendeligt materiale som plast, metal og glas Disse systemer kan have forskellige beholdere eller rum til at adskille affaldstyperne og gør det nemt at sortere dem korrekt.

Vores udvalg af affaldssorteringsspande til køkkenet inkluderer en bred vifte af forskellige størrelser, farver og funktioner, så du kan finde den perfekte løsning til dit hjem.
Vores affaldssorteringssæt med udtræksenhed er oplagt til køkkenet under vasken, ligesom vores affaldssorteringsboks med sæde kan gøre sig godt i et køkken, da den har plads til tre mindre sorteringsbeholdere.

Spande og beholdere til affaldssortering

Alle arbejdspladser og afdelinger i en virksomhed, lige fra et køkken til et værksted, bør have affaldsbeholdere. Affaldsbeholdere sikrer, at medarbejdere og brugere af lokalerne kan smide sit affald ud. Det er en nødvendighed med affaldssortering, ellers kan lokalerne komme til at se meget beskidte ud. Herudover er affaldssorteringen en integreret del af mange danskers hverdag, da genbrug af affaldet er med til at sikre et mere bæredygtigt miljø. Hos os tilbyder vi derfor en bred vifte af produkter som affaldsbeholdere, pedalspande eller blot helt standard skraldespande, der sikrer, at du kan skille dig af med dit affald. Her på siden finder du dog forskellige affaldsbeholdere, så du har mulighed for at sortere dit affald, og dermed minimere dit klimaaftryk.

Skab din egen genbrugsstation med affaldssortering

Producerer dit hjem eller arbejdsplads meget affald? Hvis det er tilfældet, kan du overveje muligheden for at købe fire affaldsbeholdere samlet, eksempelvis vores sampak med 4 affaldsbeholdere og 2 vogne. Denne løsning muliggør en detaljeret sortering af affald i fire forskellige affaldsbeholdere, og det er en økonomisk løsning, fremfor at købe affaldsbeholdere og vogne for sig selv. Tilføj herudover etiketter på hver affaldsbeholder, så har du pludselig en lille genbrugsstation til at sortere affaldet i. Hos AJ Produkter tilbyder vi ligeledes forskellige sorteringsskabe, som kan indeholde en eller flere affaldsbeholdere i hver hylde. Eksempelvis vores kildesorteringsskab CELCIUS med 10 forskellige affaldsbeholdere i fire forskellige størrelser, eller vores sorteringsskab FAHRENHEIT med plads til i alt tre identiske 21 L affaldsbeholdere. Herudover tilbyder vi også et affaldssorteringsskab med plads til otte sorteringsbeholdere med skrå hylder, så affaldet lettere falder i bunden af plastbeholderne.

Hurtig levering og online kundeservice hos AJ Produkter

Når du køber sorteringsspande og affaldssorteringsskabe hos os, tilbyder vi altid hurtig levering. Herudover har vi konkurrencedygtige priser, og du har altid 14 dages returret. Hvis ikke du er sikker på, hvilken løsning med affaldssorteringsskabe, der passer til dit hjem eller virksomhed, kan du kontakte os på vores online chat, så hjælper vi dig igennem beslutningsprocessen.