Affaldssækkestativer og affaldssækkevogne

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Stativer til affaldsposer

Du er landet på vores side med stativer til affaldsposer, som er et fantastisk redskab til håndtering af affald i både små og større virksomheder. De kan nemlig købes i forskellige størrelser, materialer og endda med forskellige designs. På den måde kan du altså få ordnet affaldssituationen, men stadig holde den øvrige pæne stil i din virksomhed. Derfor kan de bruges alverdens steder som kontor, lager og endda værksteder. Det er en praktisk måde at håndtere sit affald, da stativerne ikke har sider. Det betyder at man ikke behøver at rengøre selve skraldespanden, da det kun er posen som bliver beskidt. Hvis dit stativ alligevel skulle blive beskidt forhandler vi naturligvis også et bredt udvalg af rengøringsudstyr.

Affaldssækkevogne

Hvis man til dagligt håndterer store mængder affald, er det en affaldssækkevogn man skal købe. Med disse har man muligheden for at transportere store mængder affald, helt uden at løfte. Sådan kan man nemt få transporteret affald fra lager eller kontor til en tip-container, eller en anden affaldsbeholder. Begge produkter som også forhandles her hos AJ Produkter. Vores affaldssækkevogne fås i forskellige materialer og størrelser. De kan købes i plastik, forzinket stål og meget andet. Derudover kan du også selv vælge hvilken affaldspose, der skal passe til. Skulle du have meget store mængder affald kan vi anbefale en, som passer til 125 liters poser, men skulle du derimod have et moderat behov, finder du også 60 liters. Desuden kan disse købes som affaldsstativer, men også skraldespande. Altså en rullebar skraldespand, som kan håndtere store mængder af affald ad gangen. Disse har også et nydeligt udseende, så du sagtens kan have dem på kontor eller lager, uden det bliver for grimt.

Affaldsstativer med vægophæng

Som tidligere oplyst er det smarte ved affaldsstativer at man nemt kan påsætte og fjerne affaldsposer fra stativet. Normalvis gøres dette på en enhed som har hjul og står for sig selv. Dog er det også muligt at købe affaldsstativer som kan hænges på væggen. Det er faktisk super smart, da det ser nydeligt ud, og udskiftning ikke kunne være lettere. Derfor forhandler vi lige netop dette, affaldsstativer med vægmontering. Disse passer naturligvis bedst til udenfor, og materialerne er også derefter, men de kan også være et godt valg til lageret. Når man har med lager at gøre, bliver der produceret store mængder affald, og du kan derfor med fordel placere det ved siden af et pakkebord eller en lagerreol.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe