Beholdere til effektiv affaldssortering

Inspiration & design tips

Vores tips til at føle sig godt tilpas på arbejdet

Læs vores artikler og få inspiration og idéer

Affaldssortering til plast og metal

Der findes rigtig mange gode grunde til at bruge affaldssortering. I nogle tilfælde er det en direkte nødvendighed, mens det i andre tilfælde er et spørgsmål om at værne om miljøet. Hvorvidt du er en større virksomhed eller lille husstand er det altid en fordel at have en god spand til affaldssortering. Der findes en række produkter, som gør livet lettere for dig, hvis du ligesom så mange andre danskere ønsker at optimere din affaldssortering. En af de mest optimale produkter til håndtering af lige netop affald, er en spand, der kan være af plast eller metal, med forskellige beholdere, og endda en pedal. Med en affaldsspand kan du let sortere dit affald løbende. Således undgår man også at skulle rode rundt i affald, som har ligget længe. Derfor forhandler vi et stort udvalg af affaldssorteringsspande i forskellige materialer, som plast og metal, men også forskellige størrelser og dimensioner. Derved er udvalget passende til både private såvel som professionelle på kontorer.

Solide kasser til affaldssortering

I tilfælde af at man sorterer større mængder affald, kan det være praktisk at have kasser til affaldssortering. Det forhandles her hos AJ Produkter, normalvis under navnet affaldsbeholdere. Det smarte her er nemlig at du har muligheden for at vente med at køre til genbrug, eller anden affaldsplads. Dette er muligt da kasserne har muligheden for at blive lukket helt tæt. På denne måde får affaldet ikke ilt, og der vil ikke danne sig en ubehagelig lugt. Dertil er kasserne også lette at rengøre med vores rengøringsudstyr, hvilket må siges at være særdeles praktisk.

Affaldssortering af papir

Når man arbejder på et lager eller på et kontor, er det velkendt at der bliver smidt meget papir ud. Vi ønsker at dette skal genbruges, og forhandler derfor produkter til sortering af papir. Det er praktisk at have en spand stående ved sit pakkebord til rester fra pakningsmateriale. Dertil har affaldssortering naturligvis også sin ret i skifterum til børn. Ja, de har mange anvendeligheder, og jo mere de bliver brugt jo bedre er det for os alle.

Affaldssortering med pedalspand til køkken

Vores affaldssortering kan bruges i et væld af situationer. Udover dets brug til kontorartikler og affald herfra, kan de også bruges i køkkenet. Her anbefaler vi vores pedalspande, som gør det nemt at sortere affald – og med pedalen behøver du ikke engang at bruge hænderne. Det er mere hygiejnisk, og gør det hele meget lettere, hvis man har hænderne fulde. Disse kan købes i forskellige størrelser og dimensioner, og passer derfor til både privat og professionelt brug.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole