Borde

Nyd pausen ved et kantinebord i høj kvalitet

Der er ikke noget som en god frokost og en velfortjent pause ovenpå en halv dags arbejde. Sørg derfor for at dine medarbejdere sidder ordentligt, når de spiser mad i kantinen, ved at investere i gode kantineborde i høj kvalitet fra AJ Produkter.
Med et kantinebord fra AJ Produkter er du garanteret, at dine medarbejdere sidder komfortabelt, mens de får deres frokost. Og det skal man ikke undervurdere – det er nemlig under frokosten, at man tanker op på ny energi. Så bliver man klar både fysisk og mentalt til at yde sit bedste, når man skal tilbage til arbejdet efter middag. Det er derfor en god investering for jeres virksomhed at sørge for, at frokostoplevelsen er rar og behagelig, så jeres medarbejdere får ladet op og slappet af, inden de skal genoptage arbejdet.

Find et kantinebord til lige dine behov

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af flotte kantineborde i mange forskellige størrelser og stile. Med andre ord er der et kantinebehov til enhver kantine og enhver virksomheds behov. Uanset om I er 20 eller 100 medarbejdere på arbejdspladsen, kan du finde kantineborde i vores sortiment, der kan matche jeres behov.
Du kan både finde kantineborde i sæt med tilhørende stole, eller separate kantineborde i mange forskellige størrelser og designs. Vi har både de helt klassiske træborde, der passer til indretningen i de fleste kantiner, såvel som sammenklappelige plast kantine borde, der er nemme at klappe sammen og sætte på en bordtransportør. På den måde kan dit rengøringspersonale nemt og effektivt få ryddet gulvet, når der skal gøres rent, hvilket gør deres arbejde nemmere og mere ligetil.

Pæne kantineborde til reception

Mangler du et flot kantinebord til en reception, eller et område hvor man står op? Så har vi også fine kantinebord i runde forme, som er beregnet til at stå ved. De er også oplagte til udendørs brug til reception, eller hvor medarbejderne står og ryger.
Du kan også få bordovertræk i vores sortiment, så dine kantineborde er skærmet for vind og vejr. Perfekt til udendørsområdet der skal tages ekstra vare på i skiftende/koldt vejr. Vores caféborde/barborde kommer i både firkantede, aflange og runde modeller, så du kan finde lige præcis det kantinebord, du har brug for til dit formål.
Vi har også flere modeller, der er belagt med lyddæmpende linoleum, hvis du er på udkig efter sådanne borde til din kantine. Tag et kig i vores sortiment og find lige præcis det bord, du har brug for til jeres virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole