Klapborde

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Fleksibilitet med klapborde

Hos os finder du altid et stort udvalg af klapborde til mange forskellige formål. Et sammenklappeligt bord kan eksempelvis bruges i kantine, spisesal, frokoststue, café eller restaurant. Alle vores klapborde har en meget høj slidstyrke og er rengøringsvenlige. Det gør dem fleksible og praktiske, da de kan bruges igen og igen, uden at de slides op. Med klapborde kan du frigøre ekstra gulvplads til dagligt, men har også mulighed for hurtigt at skabe plads til større forsamlinger, når behovet opstår. Netop dette gør klapbordet til et populært valg hos mange virksomheder.

Mange forskellige typer klapborde

Der findes flere forskellige typer klapborde, både i forhold til størrelse, materiale og farve. Mulighederne er mange og du bør derfor overveje hvad du ønsker, før du vælger hvilket klapbord du skal købe. En ting som du bør overveje, er hvor mange personer der skal kunne sidde rundt om bordet. Vi har både store og små borde og de kommer i forskellige former. Du kan eksempelvis vælge mellem runde eller rektangulære borde, som passer til forskellige rum og formål. Med et rundt bord kan du nemt tale med alle omkring bordet, hvilket gør det velegnet til kreative miljøer eller selskaber. Et firkantet bord er mere traditionelt og optager mindre plads. Du kan få klapborde i flere forskellige materialer, f.eks. træ eller HD-polyethylen. Du skal blot tage stilling til dit foretrukne design.

Tilbehør til sammenklappeligt bord

Til et klapbord hører selvfølgelig også stole. Vælg mellem klapstole og almindelige stole, alt efter hvad du har plads til og hvor stor komfort du ønsker. Skal du transportere et større antal borde og stole, så kan vi anbefale vores bordvogne og stolevogne. Til servering kan du bruge vores kantinevogne, eksempelvis hvis du skal bruge klapbordene i restauration eller til selskaber. Gå på opdagelse på vores side og find alt hvad du skal bruge til spisning, servering og meget andet.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole