Klapborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb klapborde hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter tilbyder vi et bredt udvalg af klapborde i forskellige størrelser og materialer, der er designet til at være praktiske og nemme at opbevare. Vi har hurtig levering, 7 års garanti, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice. Derudover hjælper vi både store og små virksomheder, og guider dig gennem hele processen.

Sammenklappelige borde til alle lejligheder

Vi har et stort udvalg af små klapborde og sammenklappelige borde, der er nemme at opbevare og ideelle til alle typer rum. Tag f.eks. et kig på vores 153 x 76 cm klapbord, som er det klassiske klapbord der kan bruges til alle anledninger. Tilsvarende klapbord findes ligeledes i en større størrelse, nemlig et 180 x 75 cm klapbord. Skal du holde en stor fest, eller har du blot behov for flere klapborde, kan du tage et kig på vores prisvenlige løsning med 8 klapborde i 183 x 76 cm. Ønsker du et bord til møder, er vores 180 x 80 sammenklappelige konferencebord et godt valg. Alternativt tilbyder vi også et 183 x 76 cm klapsammenbord, som kan justeres i fire forskellige højder. Med andre ord har vi sammenklappelige borde til enhver situation, så du nemt og hurtigt kan stable et bord på benene.

Fleksibilitet med klapborde

Hos os finder du altid et stort udvalg af klapborde til mange forskellige formål. Et sammenklappeligt bord kan f.eks. bruges i kantine, spisesal, frokoststue, café eller restaurant. Alle vores klapborde har en meget høj slidstyrke og er rengøringsvenlige. Det gør dem fleksible og praktiske, da de kan bruges igen og igen, uden at de slides op. Med klapborde kan du frigøre ekstra gulvplads til dagligt, mens du også har mulighed for hurtigt at skabe plads til større forsamlinger. Netop dette gør klapbordet til et populært valg hos mange virksomheder eller private.

Klapborde – den ultimative løsning til nem og praktisk bordplads

Klapborde er en alsidig og praktisk løsning til ethvert hjemme- eller udendørs arrangement, hvor ekstra bordplads er nødvendig. Med deres letvægtsdesign og sammenklappelige egenskaber er klapborde nemme at transportere og opbevare, og de kan tages med mange steder. De sammenklappelige borde fås i en række forskellige størrelser, materialer og stilarter, så de passer perfekt til mange forskellige begivenheder lige fra fester til et ekstra spisebord. Uanset om du skal bruge et klapbord til at spise, arbejde, spille spil eller underholde gæster, er der et bord, der passer til dine behov. Og med muligheden for både indendørs og udendørs brug kan du bruge dit klapbord året rundt. Så hvis du leder efter en nem og praktisk løsning til ekstra bordplads, så er klapborde det oplagte valg. Prøv det selv og oplev den store fleksibilitet.

Tilbehør til klapborde

Sammenklappelige borde er sjældent særligt meget uden stole, eksempelvis klapstole eller kantinestole. Husk, at tage et kig på, hvor højt det pågældende klapbord er, før du køber dine stole. Højden på bordet og stolene skal helst passe sammen. Skal du bruge mange klapborde, kan du med fordel tage et kig på vores bord- og stolevogne, som er meget effektive, hvis du skal transportere mange klapborde fra A til B på én gang. Klapbordene kan ligeledes bruges til festlige arrangementer, så længe du lægger en fin dug på dem. Til festlige arrangementer kan det være relevant med en eller flere kantinevogne, afhængig af hvilket selskab, du har inviteret til.