Kantinestole

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Køb kantinestole til gode priser

AJ Produkter er din ideelle destination for kantinestole, der forener overkommelige priser, solid kvalitet og tidløst design. Vi kan tilbyde et imponerende udvalg af stole, der passer til forskellige præferencer og budgetter. Med fokus på holdbare materialer og stabilt design sikrer vores kantinestole ikke kun komfort i frokostpausen eller til mødet, men også langvarig brug.
Bestil her i webshoppen og spar tid med vores problemfri online betalingsservice.

Kantinestole til frokoststue eller kantineområde

Er du på udkig efter de rette kantinestole, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af kantinestole, i høj kvalitet og til gode priser. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, materialer og farver, alt efter dine behov og hvad der passer til den øvrige indretningsstil i lokalerne. Har du brug for et helt spisearrangement kan du tage et kig på vores kantinesæt, hvor du får både kantineborde og stole til pakkepris. Dette kan være en fordel for dig, hvis du skal til at indrette en hel kantine fra ny og gerne vil finde en flot sammenhængende indretningsløsning som samtidig er prisvenlig. Find mere information om de enkelte stole under hvert produkt. Her kan du også vælge farver og se leveringstider.

Praktiske og rengøringsvenlige kantinestole

Når du vælger kantinestole, er det ofte særligt vigtigt at stolene både er praktiske og rengøringsvenlige. De skal nemlig gerne holde i mange år, selvom de dagligt udsættes for lidt af hvert. Det kan ikke undgås, at der spildes madvarer og lignende på stolene, og det dermed er en fordel, hvis de er nemme at tørre af, så de altid kan holdes rene. Kantinestole i plast eller træ er de perfekte valg til det. De kan nemt og hurtigt rengøres efter brug, og vil derfor altid kunne fremstå pæne og rene. Vi tilbyder selvfølgelig også stole, som er polstrede og med hynder. De er ikke helt lige så nemme at rengøre men yder til gengæld sublim komfort. Flere af betrækkene kan tages af og vaskes, så hvis du er på udkig efter en polstret stol, som stadig er rengøringsvenlig – kan det sagtens lade sig gøre.

Indret kantinen med forskellige stole

Vores kantinestole kommer i mange modeller og materialer. Men udover dem tilbyder vi også andre stole, så er oplagte at anvende i en kantine. Ved at indsætte barstole i kantinen, kan du udnytte rummet maksimalt, så selv små områder og kroge giver siddepladser til frokostgæsterne. Ved at have stole i forskellige højder vil indretningen heller ikke virke så presset, da flere niveauer vil give luft og plads, selvom der er trængt. Har I på den anden side utrolig meget plads, som I ikke ved, hvad I skal stille op med? Så kan der med fordel sammensættes små loungeområder med sofaer og puffer, der kan lægge op til f.eks. en hyggelig kaffepause.

Find alt til arbejdspladsen hos AJ Produkter

I AJ Produkter kan vi være din totalleverandør af inventar til kontor, skole, lager og industri. Det hele kan enkelt og nemt bestilles her i vores webshop, hvor du kan kombinere hele eller dele af indretningsløsninger eller sammensætte dine egne. Du er altid velkommen til at kontakte os i vores online chat, på mail eller telefon. Vi er eksperter i vores produkter og kan guide dig til de rette løsninger.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole