Kantinestole

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Kantinestole til frokoststue eller kantineområde

Er du på udkig efter de rette kantinestole, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af kantinestole, i høj kvalitet og til gode priser. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, materialer og farver, alt efter dine behov og hvad der passer til den øvrige indretningsstil i lokalerne. Har du brug for et helt spisearrangement kan du tage et kig på vores kantinesæt, hvor du får både kantineborde og stole til pakkepris. Dette kan være en fordel for dig, hvis du eksempelvis skal til at indrette et helt kontor og gerne vil finde en prisvenlig løsning. Læs mere om vores kantinestole her og find netop den model der passer dig!

Praktiske og rengøringsvenlige kantinestole

Når du vælger kantinestole, er det særligt vigtigt at stolene både er praktiske og rengøringsvenlige. Kantinestolene skal gerne holde i mange år, hvor de dagligt udsættes for lidt af hvert. Det kan ikke undgås at der spildes madvarer og lignende på stolene og derfor skal de være nemme at tørre af, så de altid kan holdes rene. Det vil eksempelvis ikke være optimalt at vælge klapstole eller barstole i stof, hvis de skal bruges i en kantine. Denne type stole vil hurtigt blive beskidte og måske endda efterlades med pletter. Du bør i stedet vælge kantinestole af plast eller træ, som nemt og hurtigt kan rengøres efter brug. På den måde sikrer du en hygiejnisk kantine, som altid fremstår pæn og ren.

Kantinestole i plast eller træ

Vores kantinestole kommer i mange modeller og materialer. Vi anbefaler især stole i plast eller træ, som er nemme at vedligeholde og holder længe. Kantinestole i plast er særligt populære, idet de er lette i vægt og er den mest rengøringsvenlige løsning. De er desuden praktiske hvis du ofte har behov for at flytte stolene frem og tilbage mellem forskellige områder. Hertil kan du med fordel tilkøbe en stolevogn, som gør transporten meget lettere og hurtigere. Vores kantinestole i plast fås i mange forskellige modeller og farver. Ønsker du kantinestole som har en tidløs stil, så kan det være en fordel at vælge en sort eller hvid model. Vil du skabe mere liv i rummet, så kan en stærkere farve være en fordel. Stole i flotte farver kan nemlig være med til at skabe et unikt udseende i kantinen og får rummet til at lyse op. Vil du have en mere naturlig og rolig indretning, så kan stole af træ være den rigtige løsning. Tag et kig på vores mange forskellige modeller og find netop de kantinestole der passer dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole