Sofa med puf / puf til sofa

Til lounge- eller receptionsområdet er det praktisk med behagelige men lette møbler, man nemt kan flytte rundt med efter behov. Her kan en sofa med puf være en mulighed, for med puffen får man fleksibilitet i indretningen og kan variere denne, så den passer til lejligheden.

Rund puf til stuen

Også derhjemme kan en puf være et godt supplement til sofaen og sofastolen. En sofa puf kan man bruge til flere forskellige ting, for dels kan man bruge den til at sidde på, men man kan også bruge den til at lægge benene på. Herudover kan det være en mulighed at bruge den som et bord, hvor man kan stille en tallerken eller en bakke med mad og drikke.
Således kan en puf have flere anvendelsesmuligheder i hjemmet, og den kan altså være værd at overveje som en del af stuens møblement eller i soveværelset eller børneværelset.

Stof og velour puffer

Når man vil købe en puf, kan man vælge mellem flere forskellige slags stof til overtrækket. Velour er oplagt til loungen eller den huleagtige stue, for det bløde, tykke stof signalerer både luksus og hygge. Alternativt kan man vælge bomuldsstof eller en anden type stof, eller man kan overveje en puf i skind.

Store og små puffer

Puffer findes i flere forskellige størrelser. Til loungen kan det være praktisk med både små og store puffer, og i hjemmet kan man vælge en stor puf, hvis man har en stor stue eller en lille, hvis pladsen er begrænset.

Puffer i mange forskellige farver

Når det gælder farver på puffer, er der næsten ingen grænser for, hvad man kan finde. Uanset om du foretrækker din puf i grå, grøn, sort, beige, gul, hvid, lyserød, blå eller en helt anden farve, kan du med stor sandsynlighed finde det.
Om man skal vælge en farvet eller en mere neutral puf kommer an på smag og rummets øvrige indretning, og her kan man vælge enten en farve, der står i kontrast til det øvrige interiør eller en farve, der matcher med vægge og gardiner.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af puffer i forskellige farver og størrelser, og her vil du med stor sandsynlighed kunne finde en puf, uanset om du er på udkig efter en puf til din stue eller til virksomhedens lounge- eller receptionsområde. Se vores udvalg her på siden og bestil din nye puf allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker