Bænke til loungeområdet

Når man trænger til et lille hvil eller er nødt til at vente på nogen eller noget, er det godt at kunne sætte sig på en bænk. En bænk er et lettilgængeligt møbel, som kan bruges mange steder og af alle slags mennesker, fra de mindste til de ældste.
Bænke ses overalt lige fra virksomhedens eller institutionens udearealer til skoler, parker, kirkegårde, legepladser og i boligforeninger. Også i landets mange haveforeninger ser man bænke, hvor man kan sætte sig og læse i sin bog eller sludre med en af de andre haveejere.
Hjemme i haven kan en bænk være både smuk og praktisk. Med bænke kan man skabe hyggekroge rundt omkring i haven og således have et spot både med sol og skygge eller måske midt i et smukt blomsterbed.

Loungebænk med mange muligheder

Er der tale om en bænk til et sted, hvor man skal sidde og hygge sig og måske nyde en drink eller en god kop kaffe med kage, kan en loungebænk være værd at overveje. Ved loungebænke er der tænkt over designet, og også siddekomforten er i højsædet på en loungebænk.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige bænke, du kan overveje til din have, haveforening, institution eller måske virksomhedens udearealer, og her kan du med stor sandsynlighed finde lige den bænk, der passer til dit behov, uanset om du skal bruge den udendørs eller indendørs.

Træ bænk til lounge

Bænke kan findes i flere forskellige materialer som metal, flet eller plastik men rigtigt mange bænke er fremstillet i træ. Det forstår man godt, for træ er et både smukt og naturligt materiale som passer godt i naturen og den nordiske stil, vi er så glade for her i, ja Norden. En bænk i egetræ kan være værd at overveje, hvis man tænker på at anskaffe en bænk i træ, men også andre træsorter kan være i spil.
En anden ting, man med fordel kan beslutte sig for, inden man svinger betalingskortet og bestiller sin nye bænk er, om den skal være med ryglæn eller uden. En bænk med ryglæn er at foretrække, hvis man skal kunne sidde og eksempelvis drikke kaffe, strikke eller læse en bog, for da er det rart at kunne hvile ryggen. Skal bænken bruges til blot at sidde på en kort stund eller lægge noget på, kan en bænk uden ryglæn være en mulighed.
Se vores udvalg af bænke her på siderne og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker