Siddepuffer

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Siddepuf med ryg

En siddepuf med ryg kan være oplagt i et receptionsområde, hvor gæster til virksomheden skal vente. Også i loungeområder i offentlige miljøer kan det være både smart og behageligt fremfor en hård stol. Ryglænet gør det muligt at læne sig tilbage og dermed sidde endnu mere afslappet end uden.

Rund siddepuf

Når man ønsker at anskaffe loungemøbler til virksomheden, kan man overveje siddepuffer som en del af møblementet. En rund siddepuf er et møbel som indikerer afslapning og en uformel stund. En rund siddepuf kan man let flytte rundt med, hvilket er praktisk til eksempelvis en reception eller et andet festligt arrangement, hvor man ikke nødvendigvis sidder det samme sted hele tiden.
Man kan dog også vælge en firkantet siddepuf, men en rund signalerer i højere grad komfort og luksus og vil ofte være et bedre valg med mindre, der er tale om eksempelvis daginstitutioner, hvor de firkantede ofte benyttes.

Velour siddepuf

Siddepuffer findes med forskellig stofbeklædning, og her er velour oplagt til loungerummet. Velour signalerer både hygge og eksklusivitet, og herudover et det også behageligt med den bløde overflade. Det kan derfor være værd at have en velour siddepuf i tankerne, når man skal indrette hyggekroge eller loungeområder i virksomheden eller i offentlige miljøer.
Siddepuffer kan desuden med fordel tænkes ind i indretningen, når virksomheden skal på messe, for her er det praktisk med møbler, der let kan flyttes rundt og som ikke fylder meget. Når man er på messe, går man meget, og mange kunder sætter pris på at kunne sidde godt og få hvilet benene, når de besøger deres leverandørers messestande.

Siddepuffer i mange forskellige farver

Siddepuffer kan være en god måde at få nogle farver ind i virksomhedens indretning. Siddepuffer findes i mange forskellige farver, og her kan man vælge enten at tage udgangspunkt i de farver, der allerede er i det pågældende rum eller at anskaffe siddepuffer i kontrastfarver for at skabe liv. Man kan med fordel vælge to eller tre forskellige farver, og her er det næsten kun fantasien der sætter grænser for farvevalget.

Siddepuf med ben

I loungeområdet kan man også overveje en siddepuf med ben. Her er der tale om en slags meget blød taburet, som det er let at sætte sig på, og som man hurtigt kan komme op fra. En siddepuf med ben er let at flytte rundt med, og også derfor er den oplagt til både lounge, reception eller på messestanden.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker