Sofaer til opholds- og venterum

Gode produkter til nedsatte priser.

Shop nu

I opholds- og venterum hos eksempelvis tandlægen, på sygehuset, i jobcentret eller virksomhedens reception kan det være praktisk med en eller flere sofaer, hvor gæsterne kan vente. Især hvis der er tale om steder, hvor mange mennesker kommer, kan det være en fordel med sofaer, da stole vil blive flyttet rundt, og det både larmer og får rummet til at se rodet ud.
En sofa derimod kan vanskeligere flyttes rundt, og i sofaen er der plads til flere. Det kan være rart at sidde ved siden af sine pårørende, hvis man skal ind til en vigtig undersøgelse eller behandling.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af sofaer til opholds- og venterum, og her kan du helt sikkert finde en sofa, der passer til både jeres behov og øvrige indretning. Med en loungesofa til opholds- og venterum er der oftest tale om en sofa til indendørs brug, og her kan man vælge mellem en mængde forskellige stoffer og farver. Er der tale om en loungesofa til udendørs brug i eksempelvis en gårdhave eller terrasse, skal sofaen være beregnet til udendørs brug, da den ellers vil blive ødelagt af vind og vejr.Hos AJ Produkter har vi loungesofaer i både stof og læder, og hvilket materiale, man skal vælge, afhænger blandt andet af, hvilket publikum, der skal sidde i sofaen. Er det børn, kan det være hensigtsmæssigt at vælge stofbetræk, der kan tages af og vaskes, for det sker at børn spilder og der kommer pletter på sofaen. Er det udelukkende voksne, som kun skal sidde kortvarigt i sofaen og vente, kan en loungesofa i læder være et godt valg.På områder, hvor der færdes mange mennesker, eksempelvis jobcentret, kan modulsofaer være en god løsning. Her kan man bygge på med moduler, så man får det miljø, der passer til lokalet og mængden af mennesker. Modulerne kan man flytte rundt med og således let ændre indretningen efter behov.På steder, hvor man kun skal vente kortvarigt, kan det være en mulighed med sofabænke. Sofabænke findes både med og uden ryglæn, og her kan man altså sidde blødt og godt, mens man venter på at det bliver ens tur.
Se vores store udvalg af sofaer til opholds- og venterum og bestil allerede i dag.
StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker