Modulsofaer

Modulsofaer med mange muligheder

Vil du have en sofa med mange muligheder, så er en modulsofa det helt rigtige valg. Det er vores mest fleksible løsning, da du kan sammensætte de forskellige moduler helt som du ønsker. Det betyder at du kan tilpasse din modulsofa helt specielt efter dit rum, så den nærmest er designet til rummet. Denne fleksibilitet får du ikke med almindelige 2 personers- eller 3 personers sofaer, som ikke har samme tilpasningsmuligheder. Tag et kig på vores modulsofaer og sammensæt dem præcis som det passer dig.

Byg din egen sofa med modulsofaer

Kan du godt lide unikke og personlige løsninger, så får du det med en modulsofa. Modulerne kommer i en lang række forskellige designs og farver, som du kan kombinere på kryds og tværs. Du finder eksempelvis buede moduler, hjørnemoduler og moduler både med eller uden ryglæn. Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige, så det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du indretter med vores modulsofaer. Denne type sofa er oplagt at bruge som loungemøbler, eller i receptionen med receptionsdiske. Du finder det hele her hos os.

Find din modulsofa her

Har du besluttet dig for at vælge en modulsofa, så er det bare med at finde din foretrukne kombination her på siden. Er du i tvivl om det er den rette løsning for dig, så kan du tage et kig på vores dobbeltsidede sofaer, som også er en anderledes og iøjnefaldende løsning. Uanset hvilken løsning du vælger, så husk også den rigtige belysning, som sætter prikken over i'et i rummet. Her passer vores loftlamper særligt godt sammen med en modulsofa. Gå på opdagelse på vores side og find det hele lige her.

Gå ikke glip af disse kategorier

SiddepufferPufferLænestoleSofabordeHjørnesofaer