2 personers sofaer

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

2 personers sofaer i høj kvalitet

En sofa kan bruges i mange forskellige typer rum og en 2 personers sofa har en god og klassisk størrelse, som passer ind de fleste steder. Vi har mange forskellige designs i høj kvalitet, som passer til forskellige formål. En 2 personers sofa kan eksempelvis bruges i din reception, som alternativ til konferencemøbler i mødelokalet, eller i institutioner, hvor der er brug for bløde siddemøbler. Vi har selvfølgelig også sofaborde der passer til og vil du sætte prikken over i'et, kan du tilføje vores kunstige planter. Vælg en 2 personers sofa her på siden og kom i gang med at indrette.

Skab hygge med en 2 personers sofa

Mange af os forbinder sofaen med hygge og afslapning og her er vores 2 personers sofaer ingen undtagelse. En sofa indbyder automatisk til en afslappet og uformel atmosfære, som kan være tiltrængt på det travle kontor. I institutioner kan en 2 personers sofa skabe rammerne om hyggelig læsning med børnene, hvor du kan indrette et lille læsehjørne med en af vores bogreoler. Skal du indrette en lounge eller et venteværelse, kan du tilføje brochurestativer, med magasiner og aviser til de ventende. På den måde er dine besøgende underholdt, mens de sidder behageligt i din 2 personers sofa.

Find din favorit 2 personers sofa

Her har vi samlet alle vores forskellige modeller af 2 personers sofaer, som kommer i mange afskygninger. Du kan vælge de moderne og enkle designs, eller de mere klassiske, hvor sofaerne har en ramme af træ. Sidst men ikke mindst har vi de lyddæmpende 2 personers sofaer, som er skærmet af til tre sider, med deres høje ryglæn. Du kan indrette større rum ved at vælge to 2 personers sofaer, eller ved at sammensætte med en 3 personers sofa. Der er mange muligheder, alt efter dine behov og din indretningsstil.